Vinarija Čoka

Vinarija Čoka

Priče o vinu moramo uvek da počnemo od početka, od porekla. Poreklo Vinarije Čoka potiče iz porodičnog podruma Lederer. I tu počinje istina. Artur Lederer je 1903. godine izgradio velelepni podrum koji i danas važi za jedan od najvećih i najlepših podruma podzemnog tipa na Balkanu.

Palih boraca bb, Čoka Palih boraca bb, Čoka

023/0-411-888 023/0-411-888

Lokacija linija

Zvanična facebook stranica

Osnovni podaci

Naziv: Vinarija Čoka


Sedište: Palih boraca bb, 23320 Čoka​


PIB: 105859290​


Vrsta: Proizvodnja i prodaja vina


Telefon: 011/357-19-30


E-mail: marketing [at] vinarijacoka.co.rs


Web: www.vinarijacoka.rs


Facebook: https://www.facebook.com/VinarijaCoka/


Twitter: https://twitter.com/VinarijaCoka


Instagram: https://www.instagram.com/vinarijacoka/​


Informacije

Naši proizvodi:

- Ždrepčeva krv
- Di Luna Sangria
- Paleta Barrique
- Paleta Lederer
- Paleta Magia
- Ždrepčeva krv forever
- Muštuluk crveni
- Muštuluk beli
- Ždrebac
- Vranac
- Graševina
- Smederevka
- Rose
- Penušavo vino
- Kupinovo vino
- Voodoo
- Vina u pet ambalaži
- Lozovača


O nama

Danas je Vinarija Čoka osnažena FSSC 22000 standardom koji obuhvata ključne zahteve brojnih postojećih standarda za bezbednost hrane kao što su: FSSC i HACCP. Vinarija Čoka ispunjava kriterijume pojedinih trgovinskih lanaca na svetskom nivou i glavnih prehrambenih kompanija pod okriljem jedinstvenog, međunarodno priznatog sistema upravljanja bezbednošću hrane.

Očuvavši prepoznatljiv kvalitet i poslovni ugled, Vinarija Čoka je ime koje se prepoznaje na tržištu regiona i šire. Proizvodi vinarije nailaze na neprekidan odziv lojalnih potrošača i okruženja. Vinarija Čoka sa svojim prepoznatiljivim brendovima izuzetnog kvaliteta, negujući tradiciju ali i osvajanjem neophodnih standarda koje zahteva probirljivo svetsko tržište, uspešno je pozicionirana osim domaćeg tržišta i tržišta regiona i na svim kontinentima.

Vinariju Čoku danas čini više od jednog veka, razvoja i otkrivanja novih ukusa i tajni vina. Jedan vek i jedna decenija predanog rada i odgovornog poslovanja, više generacija zaposlenih stvorilo je snažnu vinariju koja je postigla i održala kvalitet.