EcoTech Line - OPREMANJE TOALETA

EcoTech Line - OPREMANJE TOALETA

ECOTECH Line je Generalni distributer za DYSON AIRBLADE ultrabrze higijenske sušače za ruke, VALERA fenove za kosu za hotele, VITRIFRIGO i DOMETIC minibarove, sefove, vitrine za vino, B-tray setove dobrodošlice i ostale opreme za hotelske sobe vrhunskih brendova. Distribucija energetski efikasne sanitarne tehnike, Franke slavina, lavaboa, dispenzera i dozatora, Uridan bezvodnih pisoara, keramičkih pločica, ostale opreme za kupatila.

Omladinskih brigada 7G, Beograd Omladinskih brigada 7G, Beograd

011/311-94-70 011/311-94-70

Lokacija linija

Zvanična facebook stranica

Osnovni podaci

Naziv: ECOTECH Line d.o.o.


Sedište: Omladinskih brigada 7G, 11070 Novi Beograd


PIB: 107792783


Vrsta: Ugostiteljska oprema


Telefon: 011/311-94-70


E-mail: info [at] ecotech.rs


Web: www.airblade.co.rs


Web: www.valera.rs


Web: www.nenajo.com


Web: www.minibar.rs


Web: www.uridan.rs


O nama

Nudimo efikasna rešenja za opremanje profesionalnih i privatnih sanitarnih prostora. Upotrebom Dyson Airblade higijenskih sušača za ruke i Uridan bezvodnih pisoara sanitarni prostori su ekonomičniji i u skladu s principima zaštite životne sredine, bez potrošnje papira za sušenje ruku i bez potrošnje pitke vode za ispiranje pisoara.

Distribuiramo Premium opremu za hotelske sobe renomiranih svetskih proizvodjača, a u saradnji s arhitektama enterijera kreiramo optimalna rešenja. Primenjujemo energetski efikasne uredjaje koji štede energiju, sigurni su za upotrebu i u skladu su s održivim razvojem. Naša prednost nije najniža cena, već izvrstan kvalitet i dizajn proizvoda uz korektnu cenu.