EcoTech Line d.o.o.

EcoTech Line d.o.o.

ECOTECH Line je Generalni distributer za DYSON AIRBLADE ultrabrze higijenske sušače za ruke, VALERA fenove za kosu za hotele, VITRIFRIGO i DOMETIC minibarove, sefove, vitrine za vino, B-tray setove dobrodošlice i ostale opreme za hotelske sobe vrhunskih brendova. Distribucija energetski efikasne sanitarne tehnike, Franke slavina, lavaboa, dispenzera i dozatora, Uridan bezvodnih pisoara, keramičkih pločica, ostale opreme za kupatila.

Omladinskih brigada 7G, Beograd Omladinskih brigada 7G, Beograd

011/311-94-70 011/311-94-70

Lokacija linija

Zvanična facebook stranica

Osnovni podaci

Naziv: ECOTECH Line d.o.o.


Sedište: Omladinskih brigada 7G, 11070 Novi Beograd


PIB: 107792783


Vrsta: Ugostiteljska oprema


Telefon: 011/311-94-70


E-mail: info [at] ecotech.rs


Web: www.airblade.co.rs


Web: www.valera.rs


Web: www.nenajo.com


Web: www.minibar.rs


Web: www.uridan.rs


O nama

Nudimo efikasna rešenja za opremanje profesionalnih i privatnih sanitarnih prostora. Upotrebom Dyson Airblade higijenskih sušača za ruke i Uridan bezvodnih pisoara sanitarni prostori su ekonomičniji i u skladu s principima zaštite životne sredine, bez potrošnje papira za sušenje ruku i bez potrošnje pitke vode za ispiranje pisoara.

Distribuiramo Premium opremu za hotelske sobe renomiranih svetskih proizvodjača, a u saradnji s arhitektama enterijera kreiramo optimalna rešenja. Primenjujemo energetski efikasne uredjaje koji štede energiju, sigurni su za upotrebu i u skladu su s održivim razvojem. Naša prednost nije najniža cena, već izvrstan kvalitet i dizajn proizvoda uz korektnu cenu.


Tagovi

Sušači ruku, Susaci ruku, Minibarovi, Minibar, Sefovi, Sef, Oprema za hotele, Hotelska oprema, Ugostiteljska oprema, Sanitarije, Slavine, Oprema za kupatilo, Keramika, Dozeri, Hotel, Sanitarja, Distribucija, Opremanje