Winterhalter Gastronom Yu d.o.o.

Winterhalter Gastronom Yu d.o.o.

Winterhalter je specijalista za profesionalne mašine za pranje posuđa. Sa mašinama za pranje posuđa, sredstvima za pranje i ispiranje, aparatima za omekšavanje vode i korpama Winterhalter nudi kompletan sistem koji garantuje savršene rezultate pranja. Pored toga Winterhalter proizvodi se odlikuju visokom efikašnošću, jednostavnom upotrebom, dokazana inovativnost i pouzdanost već decenijama u profesionalnim kuhinjama.

Zrenjaninski put 84c, Beograd Zrenjaninski put 84c, Beograd

011/271-04-79 011/271-04-79

Lokacija linija

Zvanična facebook stranica

Osnovni podaci

Naziv: Winterhalter Gastronom Yu d.o.o.


Sedište: Zrenjaninski put 84c, Beograd


PIB: 101822713


Vrsta: Ugostiteljska oprema


Telefon: 011/271-04-79


E-mail: info [at] winterhalter.rs


Web: www.winterhalter.rs


O nama

Winterhalter Srbija osnovana je 1997 god. sa sedištem  u Beogradu. Kao lider na tržištu sa višegodišnjim iskustvom profesionalnih mašina za pranje posuđa Winterhalter Srbija  precizno poznaje lokalno tržište i njegove potrebe, održava blisku saradnju sa klijentima, dilerima i servisnim partnerima. Naša prodaja i servisno osoblje, sveobuhvatan lager rezervnih delova  i naša mreža iskusnih partnera, garantuju perfektne savete i optimalnu uslugu. Naši klijenti se mogu  osloniti na pouzdanost i najviši kvalitet profesionalnih sistema za pranje.


Tagovi

Mašine za pranje posuđa, Masine za pranje posudja, Sredstva za pranje, Aparati za omekšavanje vode, Aparati za omeksavanje vode, Profesionalne mašine za pranje posuđa, Profesionalne Masine za pranje posudja, Masine, Mаšine, Pranje, Posudje,Oprema, Hemija, Ispiranje, Kuhinja, Higijena, Distribucija, Opremanje,Ugostiteljska oprema, Ugostiteljska oprema Beograd, Ugostiteljska oprema Srbija, Oprema,Opremanje, Ugostiteljstvo, Profesionalna ugostiteljska oprema, Inventar, Oprema za ugostiteljske objekte,Oprema za ugostiteljstvo, Oprema za picerije, Oprema za restorane, Oprema restoran, Oprema za hotele, Oprema hotel, Oprema za kuhinje, Oprema za kafiće, Oprema za bar