KontIT - računovodstvo

KontIT - računovodstvo

Specijalizovana računovodstvena agencija za ugostiteljsku delatnost. Našim klijentima obezbeđujemo potpunu automatizaciju knjigovodstvenih procesa.

Antifašističke borbe 30, Novi Beograd Antifašističke borbe 30, Novi Beograd

063/494-599 063/494-599

Lokacija linija

Osnovni podaci

Naziv: KontIT d.o.o. računovodstvena agencija


Sedište: Antifašističke borbe 30, lokal 28, Novi Beograd


PIB: 109856557


Delatnost: Računovodstvo


Telefon: 063/494-599


Kontakt osoba: Uroš Ivanković


E-mail: info [at] kontit.rs


O nama

Računovodstvena agencija KontIT doo je nastala sa željom da na jednom mestu obuhvatimo sve usluge vezane za poslovanje jednog preduzeća, a tiče se računovodstvenog, bankarskog i poreskog sektora kao i savetovanje u oblasti IT-a oko izbora odgovarajućih softvera za rad. Možemo ponuditi sve računovodstvene usluge za sve a posebno za ugostiteljsku delatnost,takođe poresko i pravno savetovanje, izrada završnih računa, svih izveštaja po želji klijenata na mesečnom, kvartalnom i godišnjem nivou, priprema dokumentacije za kreditne linije i sve proizvode banke, obračun poreza na dodatu vrednost, obračun zakupa, zarada, naknada, ugovora o delu i autorskih honorara. 

To je samo deo od mnoštva usluga koje možemo ponuditi. Radimo u programskom rešenju Pantheon pošto našim klijentima želimo da pružimo najbolju uslugu, a pošto koristimo Hosting rešenje svi podaci našim klijentima su dostupni odmah i "na klik". 

Takođe smo prepoznali pravi kvalitet u aplikaciji SKY POS i rešili da naše znanje u oblasti ugostiteljstva udružimo sa njima kako bi ugostiteljima ponudili vrhunsku uslugu po pristupačnim cenama.


Tagovi

Knjigovodstvo, Računovodstvo, Knjigovođa, Računovodstvena gencija, Knjigovodstvena agencija, Racunovodja, Racunovodstvena agencija, Vodjenje knjiga, DPU, DPU lista, Knjiga sanka