KontIT - računovodstvo

KontIT - računovodstvo

Specijalizovana računovodstvena agencija za ugostiteljsku delatnost. Našim klijentima obezbeđujemo potpunu automatizaciju knjigovodstvenih procesa.

Antifašističke borbe 30, Novi Beograd Antifašističke borbe 30, Novi Beograd

063/494-599 063/494-599

Lokacija linija

Osnovni podaci

Naziv: KontIT d.o.o. računovodstvena agencija


Sedište: Antifašističke borbe 30, lokal 28, Novi Beograd


PIB: 109856557


Delatnost: Računovodstvo


Telefon: 063/494-599


Kontakt osoba: Uroš Ivanković


E-mail: info [at] kontit.rs


O nama

Računovodstvena agencija KontIT doo je nastala sa željom da na jednom mestu obuhvatimo sve usluge vezane za poslovanje jednog preduzeća, a tiče se računovodstvenog, bankarskog i poreskog sektora kao i savetovanje u oblasti IT-a oko izbora odgovarajućih softvera za rad. Možemo ponuditi sve računovodstvene usluge za sve a posebno za ugostiteljsku delatnost,takođe poresko i pravno savetovanje, izrada završnih računa, svih izveštaja po želji klijenata na mesečnom, kvartalnom i godišnjem nivou, priprema dokumentacije za kreditne linije i sve proizvode banke, obračun poreza na dodatu vrednost, obračun zakupa, zarada, naknada, ugovora o delu i autorskih honorara. 

To je samo deo od mnoštva usluga koje možemo ponuditi. Radimo u programskom rešenju Pantheon pošto našim klijentima želimo da pružimo najbolju uslugu, a pošto koristimo Hosting rešenje svi podaci našim klijentima su dostupni odmah i "na klik". 

Takođe smo prepoznali pravi kvalitet u aplikaciji SKY POS i rešili da naše znanje u oblasti ugostiteljstva udružimo sa njima kako bi ugostiteljima ponudili vrhunsku uslugu po pristupačnim cenama.