Splav River

Splav River

Mi se nalazimo na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska, između Starog železničnog mosta i mosta Gazela.

Brodarska BB, Beograd Brodarska BB, Beograd

062/822-20-00 062/822-20-00

Lokacija linija

Zvanična facebook stranica

O nama

Na splavu River su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/folk domaće muzičke scene, a samo neka od njih su: Mira Škorić, Seka Aleksić, Dara Bubamara, Željko Vasić, Šako Polumenta, kao i mnogi drugi. Splav River radi pet dana u nedelji, ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom, kada svojim posetiocima pruža provod na svetskom nivou. Program je šarenolik, počevši od zabavnjačkog pa preko narodnjačkog stila, pa sve do zvukova R’n’B muzike, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.

Bilo da ste na nekom barskom stolu, visokom sedenju, ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod čini nezaboravnim gde god da se nalazili na splavu. Sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta. Na splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca, dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.

S obzirom na veliku popularnost i veliku posećenost koju ovaj splav uživa, rezervisanje željenog mesta je poželjno dan ili dva ranije.

Ne čekajte više ni sekund, već obezbedite sebi jedinstveni provod za pamćenje.