Jazz Bašta

Jazz Bašta

Verovali ili ne jedno od dva preostala mesta sa live jazz muzikom.  Live jazz svaki dan.

Karađorđeva 43 , Beograd Karađorđeva 43 , Beograd

062/871-14-75 062/871-14-75

Lokacija linija

Zvanična facebook stranica

Osnovni podaci

Naziv:  Bonifacio club d.o.o.


Sedište: Saše Filipovića 002​, 11090 Beograd


PIB: 109428741


Telefon: 062/8711475​


Mail: dzezbasta [at] gmail.com


Web: www.jazzbasta.com


Informacije

Način plaćanja:

Gotovina, Kartica, Faktura


Radno vreme:

Ponedeljak - Četvrtak: 17:00h - 01:00h

Petak - Nedelja: 12:00h - 02:00h


Broj parking mesta:

Javni parking


Jezici:

Srpski, Engleski


Muzika:

Jazz


O nama

Pored Brankovog mosta u jednoj od najlepših starih beogradskih zgrada, nalazi se mesto koje svojim enterijerom podseća na francuske stanove, a svojim duhom na neke davne, romantične godine – Džez Bašta.

Bašta” ujedinjuje kvalitetnu muziku sa ukusnim vinima u opuštajućem ambijentu koji krasi predivan pogled na reku i Brankov most.

U Karađorđevoj 43 nalazi se zgrada čija je izgradnja počela davne 1870. godine i uz čiji zid se krio prostor koji se uz malo truda pretvorio u mesto za opuštanje pod imenom “Bašta”. Ulaz u ovaj mali raj se nalazi na vrhu stepenica koje vode sa Brankovog mosta na reku. Vodi se pod ulicom Male stepenice 1A.

Stalno su i živi nastupi, gde je pre svega akcenat stavljen na džez izvođače. U toku leta prostor se može iskoristiti za private sastanke, kao i za sve private proslave.


Tagovi

Jazz, Caffe bar, Bašta, Jazz Club, Jazz Klub, Noćni klub, Klub, Klubovi, Gde izaći, Gde izaci, Gdeizaci, Kuda večeras, Kuda na piće, Kuda na pice, Kuda veceras, Noćni provod, Nocni provod, Noćni bar, Izlasci, Gde izaci Beograd, Gde izaći Beograd, Srbija, Beograd, Klub Srbija, Klubovi Srbija, Klubovi u Srbiji, Klub Beograd, Klubovi Beograd, Klubovi u Beogradu, Sava Mala, Klub Sava Mala, Klubovi Sava Mala, Muzika uzivo, Muzika uživo