Hotel & Gastroteh sajam gastronomije Zagreb

  • 04.12.2018
  • MANIFESTACIJE
Hotel & Gastroteh sajam gastronomije Zagreb

HOTEL & GASTROTEH 2019 SREDIŠNJI GASTRO DOGAĐAJ

Uoči turističke sezone na Zagrebačkom velesajmu tradicionalno se održava HOTEL&GASTROTEH, 11. međunarodni sajam gastronomije i hotelsko – ugostiteljske opreme.

Središnji gastro događaj održat će se od 20. do 24. februar 2019. na Zagrebačkom velesajmu, u istom terminu sa Zagrebačkim sajmom nautike, Danima lova i ribolova i Festivalom maslina.

Spoj ovih komplementarnih sajmova doprinosi višem nivou poslovnosti na zadovoljstvo svih učesnika s područja nautike, gastronomije, lova, ribolova i hotelsko-ugostiteljske opreme te doprinose profiliranju ovog sajma kao središnjeg regionalnog poslovnog sajma za HoReCa sektor.

Na jednom mestu poveza ćemo sve proizvođače, distributere i izlagače koji mogu ponuditi najbolje od sebe u svrhu snaženja hrvatske turističke ponude.

Početak godine vreme je kada se ugostitelji i hotelijeri intenzivno pripremaju za turističku sezonu stoga je ovaj sajam izuzetna prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića kao i distributera i ostalih učesnika HoReCa sektora.

Osim najznačajnijih hrvatskih firmi iz HoReCa sektora, na sajmu HOTEL&GASTROTEH, svoje učestvovanje  potvrdio je i veliki broj inostranih izlagača.

Brojna publika koja posećuje HOTEL&GASTROTEH ne čini ga samo poslovnim sajmom nego i događajem za široku publiku. Izložbeni deo sajmova kao i svake godine prati bogat prateći program.

Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb prezentova će znanja i veština učenika: kuvari, poslastičari, posluživanje gostiju kao i radionice: prigodno serviranje stola, posluživanje gostiju, barmenski show,…

Na već tradicionalnom kuvarskom takmičenju  CRO TOP 10 stvarat će mala kulinarska remek dela od namirnica s kojima će se upoznati neposredno prije takmičenja. Tu su i prezentacije i degustacije autohtonih proizvoda: eko hrana, vino, rakija, pršut, sir, med, kolači i ostale poslastice.

Hrvatski OPG-ovi nudit će svoje eko proizvode, stoga ne propustite priliku napuniti svoje ostave  vrhunskim, organskim proizvodima po atraktivnim sajamskim cenama.

Veselimo se susretu sa Vama!