Hotel summit 22.03.2018. godine hotel Hyatt Beograd

  • 21.02.2018
  • MANIFESTACIJE
Hotel summit 22.03.2018. godine hotel Hyatt Beograd

Prvi Hotel Summit Beograd predstavlja centralno mesto okupljanja i najveći godišnji događaj za hotelsku industriju u Srbiji.

Prva hotelska konferencija Hotel Summit Beograd biće održana 22. marta 2018. godine u organizaciji InB2B media i InHotel magazina u hotelu Hyatt u Beogradu. Cilj konferencije je da isprati najrelevantnije primere dobrog i inovativnog poslovanja kao i aktuelne trendove u hospitality industriji u zemlji, regionu i svetu. 

Učesnici će imati priliku da saznaju koji izazovi očekuju sektor hotelske industrije u budućnosti, da se upoznaju sa analizama i prognozama o stanju na tržištu, kao i o načinu na koji procesi digitalizacije utiču na celokupnu industriju. Između ostalog, učesnici će od eminentnih govornika moći da saznaju na koji način mogu da pruže gostu jedinstven doživljaj i iskustvo, kako od određene destinacije napraviti prepoznatljiv brend i tako zadržati goste.
 

Šesnest govornika i panelista će, predstavljanjem najboljih poslovnih praksi, podeliti svoja tržišna iskustva i dati konstruktivne predloge za dalje unapređenje poslovanja, od kojih učesnici mogu imati dugoročnu i održivu ekonomsku korist.

Primere dobre poslovne prakse i trendove u hotelskoj industriji sa vama će podeliti rukovodeći ljudi hotelskih lanaca, grupacija, agencija za istaživanje tržišta, institucija..

Više o manifestaciji možete pročitati na sledećem linku:
www.inbar.rs