Novembar Vino Fest 02. i 03. novembar 2018 Beograd

  • 11.10.2018
  • MANIFESTACIJE
Novembar Vino Fest 02. i 03. novembar 2018 Beograd

Umrežavanje vinara, proizvođača rakije, gastro sektora, distributera, razvijanje e-trgovine su cilj Novembar Vino Fest-a koji će biti održan u Beogradu 2. i 3. novembra. 2018.

Cilj Novembar Vino Fest-a je ostao isti, a to je da se postignu standardi zemalja sa razvijenim tržištem vina i postave najviši standardi u regionu. Sa Balkan Rakija Fest-om se okreće nova stranica u nastojanju da se podigne nivo tržišta rakija. Gastro sekcija zaslužuje istu pažnju i mišljenja smo da ćemo pokrenuti pozitivne stvari u ovom sektoru kao što je to bio slučaj sa rezultatima prošlogodišnjeg sajma. Novina za vinare, od prethodne godine, se nastavlja, a to je mogućnost da se predstave on-line na sajtu i platformi u toku trajanja samoga sajma.

Predstavnici HoReCa sektora, velikih sistema, uvoznika i distributera su takođe učesnici sajma o kojima će se voditi dodatna pažnja u smislu animiranja i aktivnog učestvovanja, kako bi na što bolji način ostvarili poslovnu komunikaciju sa izlagačima.
Ovako velika ponuda i odnos ka izlagačima i posetiocima sajma čini Novembar Vino Fest jednim od festivala sa jasnim opredeljenjem da bude najbolji.

Više o festivalu možete pročitati na sledećem linku:
www.novembarvinofest.com