PREHRAMBENI PROIZVODI: RIBNICA COMMERCE

Kompanija RIBNICA COMMERCE D.O.O. je i nastala kao uvozni i distributer prehrambenih proizvoda. Godinama je razvila i dovela do perfekcije svoju sopstvenu distributivno – prodajnu mrežu na teritoriji cijele Crne Gore, gdje robom iz svog veoma širokog asortimana snabdijevamo sve postojeće sisteme i male kupce. Prodaju na terenu vrše naši komercijalisti – menadžeri prodaje, a transport robe, koji se obavlja u najkasnijem roku od 24 sata, vršimo vozilima iz sopstvenog voznog parka.
Naše poslovanje je još više unaprijedjeno 2011.godine, kada smo implementirali standarde ISO 9001:2008, sa kojeg smo nedavno prešli na ISO 9001:2015, kao integrisani sistem HACCP.

Zelenika BB, Podgorica

+382 20 669 316

ribnica [at] ribnicacommerce.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Kompanija “RIBNICA COMMERCE” je osnovana 1989. godine kao akcionarsko društvo sa sjedištem u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore. Predstavlja jednog od pionira crnogorske trgovine sa zemljama zapadne Evrope i na taj način je direktno učestvovala u stvaranju modernog poslovnog ambijenta kakvim se može ocijeniti danas.

Poslovna procjena da se tržište osvaja ispunjavanjem želja svih kupaca, uz povoljne cijene i servisnu podršku, dovelo je do toga da smo postali renomirano preduzeće za spoljnu trgovinu. Izrasli smo u pouzdanog partnera na području veletrgovine prehrambenim proizvodima, profesionalnom opremom za velike trgovačke sisteme i ugostiteljstvo, dok se jedan dio poslovanja veleprodaje odnosi i na proizvode H.O.R.E.C.A. sektora.
Od samog početka, „RIBNICA COMMERCE“ na crnogorskom tržištu samostalno zastupa renomirane italijanske, austrijske, njemačke, poljske, slovenačke i druge firme nudeći bogatu paletu artikala uz najbolji odnos cijene i kvaliteta. Veleprodaju čini više od 2000 kupaca. Prije svega, to su trgovački lanci, samostalne trgovačke radnje, kao i veliki broj ugostitelja. Održavajući dobru i kvalitetnu saradnju sa najpoznatijim dobavljačima i proizvođačima, ostvarili smo povoljne cijene i na taj način postali još pristupačniji krajnjem potrošaču. Uz mogućnost kupovine velikog izbora artikala, nudimo i brzu, kvalitetnu uslugu besplatne dostave na cijeloj teritoriji Crne Gore.