PROIZVODNJA MEDA: HAPPY HONEY

Happy Honey med je 100% prirodan proizvod bez veštačkih dodataka, dostupan u 5 ukusa: kajsije, maline, kakao, djumbir i šljiva.  Zdrav je i umereno sladak pa ga mogu jesti i deca i odrasli.
Ono što ga čini posebnim je, pre svega, sirov med i liofilizovano voće koji i nakon proizvodnje ostaju u nepromenjenom sastavu. Jedinstveni proizvod uskoro na našem tržištu, može se konzumirati samostalno ili kao dodatak ishrani.

Gavrila Principa 43, Beograd

+381 69 571 33 35

darko [at] happyhoney.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Happy Honey osnovali su ljubitelji pčelarstva i meda sa ciljem da se deci, mladima i svima koji se tako osećaju obezbedi najkvalitetniji sirov med, i to u novoj dimenziji. 
100% prirodni dodaci maline, šljive, kajsije kao i organskih – kakao i đumbira, koji u kombinaciji sa sirovim medom, blago prečišćenim i nezagrevanim, čine paletu naših srećnih ukusa za užitak u svim onim slatkim momentima. 
Bez brige i kajanja dok konzumirate naše slatke proizvode, jer su naše pčele i te kako upoznate sa trendovima ishrane pa su na 100 gr naših proizvoda spakovale samo 300 kalorija i to onih prirodnih.