Stassen d.o.o. Beograd je predstavnik, uvoznik i distributer Stassen Tea LTD iz Sri Lanke. Stassen čaj je 100% čist cejlonski čaj, ručno bran, jedinstvenog porekla. Sinonim je za najbolji cejlonski čaj koji se proizvodi na sopstvenim plantažama (ubrajaju se u najbolje plantaže na svetu) na ŠriLanci. Proces proizvodnje Stassen čaja je stogo kontrolisan, od sadnice čaja do finalnog proizvoda. U proizvodnji se ne koriste hemikalije, ne sadrži GMO, teške metale i alergene. Sve arome su 100% prirodne. Pakovanje Stassen čaja sadrži 25 kesica čaja u papirnim motima sa rokom trajanja od 3 godine. Saradnju baziramo na partnertskim odnosima, vrhunskom proizvodu, brzom i kvalitetnom servisu. Osim cejlonskih čajeva u svom asortimanu imamo i biljne čajeve od mente, kamilice i hibiskusa. Za profesionalne kupce obezbeđena je podrška.


Porta Fortuna je uvoznik i distributer za Caffe Vero za Srbiju. Ova izvrsna italijanska kafa je pravi izbor za one sa ukusom. Caffe Vero je nosilac CSQA sertifikata za kvalitet. I kako to sam italijanski proizvođač kaže "Postizanje vrhunskog kvaliteta je teško, a očuvanje istog još teže".


MILFORD čajevi potiču sa obronaka planina u Austriji i karakteriše ih široka lepeza raznovrsnih voćnih i biljnih aroma, po čemu su ovi čajevi daleko poznati u svetu. Tradicionalne arome mente, kamilice,  zelenog čaja, dopunjene aromama cejlonskog crnog čaja, kao i brojnim nesvakidašnjim voćnim kombinacijama uvrstile su ove čajeve u menije velikog broja HoReCa objekata. Posebno izdvajamo instant čajeve koji se mogu razblaziti u toploj i hladnoj vodi.  


Espresso proizveden u Srbiji na tradicionalan italijanski način u našem proizvodnom pogonu.

Našu kafu karakteriše prefinjen i harmoničan ukus, koji je sa ljubavlju i znanjem kreirao italijanski specijalista za espresso kafu i jedan od vlasnika firme Ivan Abramo.

Pored naše kafe, mi Vam pružamo mogućnost da uz našu pomoć kreirate vlastiti ukus kafe i brendirate ga po Vašoj želji za Vaš ugostiteljski objekat ili Vašu firmu.


Capsoul je novi brend čaja i kafe čija aroma predstavlja kombinaciju ukusa i mirisa koji čine savršen spoj kvaliteta, života, snova i ljubavi.

Njegovo poreklo je iz Barselone, a karakter mu je mediteranski. Zato svaki od naših proizvoda karakteriše vedra životna nota koja zrači sreću, optimizam i zajedništvo.

 


Nastao iz pasije prema kafi i ljubavi prema jednom gradu.

Iz višegodišnjeg iskustva u oblasti kafe i strasti onih koji se beskompromisno posvećuju idejama koje stvaraju u tom duhu, 2015 nastao je il Caffè Triestino. Rezultat talenta tima mladih ljudi u istrajnosti stvaranja proizvoda, tumačenju tržišta i njegovom zahtevu. 

Stvarajući svoju organizacionu strukturu “il caffè Triestino” počinje da proizvodi kafu za restorane, barove i Vending distribuciju.


Colonnello MB d.o.o. je kompanija iz Beograda koja se dugi niz godina bavi uvozom i distribucijom najkvalitetnije italijanske espresso kafe marke ORO u kilogramskom pakovanju za HORECA objekte.


Beotim d.o.o. je domaća, porodična firma osnovan 1993. godine sa dugom tradicijom i iskustvom. Radimo uvoz i distibuciju vrhunskih čajeva Ahmad. 

Ahmad Tea – čaj poreklom iz Engleske, porodični je posao već četvrtu generaciju posvećen kombinovanju različitih vrsta čaja, stvarajući najbolji ukus.


M&L Internacional je zvanični distributer Lipton čajeva za Srbiju. Za proizvodnju Lipton čajeva koriste se najfinji čajni listići iz celog sveta  Nudimo Vam brand, ukuse i iskustvo koje tražite.

Oslobodite svoja čula i doživite iskustvo punih aroma i mirisa sa fantastičnom selekcijom Lipton Pyramid čajeva.

 


Standardi našeg poslovanja nas obavezuju na visok nivo profesionalizma i posvećenosti potrebama naših klijenata, a taj nivo nije održiv bez jakih brendova, kao što je SEGAFREDO. To je bio razlog da se odlučimo da potpišemo ugovor o saradnji sa ovim renomiranim brendom, kako bi na taj način, samo poboljšali odnos i sliku koju naši klijenti imaju o proizvodima i servisima koje nudimo. Ono što nas razlikuje od drugih distributera je pružanje kompletne logističke podrške, od obučavanja osoblja u pripremanju originalnog italijanskog espresa, do postprodajne tehničke intervencije u najkraćem mogućem roku od strane naših servisera i menadžera zaduženih samo za saradnju sa Vama kao sa potencijalnim budućim saradnicima.


U koliko ste ljubitelj pravog espressa onda je „Nero Aroma“ idealna za Vas.

U želji da Vam dočaramo najbolje ukuse iz Italije odlučili smo se baš za „Nero Aroma“ kafu koja je idealan spoj Arabike i Robuste, koje kafi daju posebnu aromu i nezaboravan ukus.