SAGAFREDO KAFA: RIBNICA COMMERCE

Standardi našeg poslovanja nas obavezuju na visok nivo profesionalizma i posvećenosti potrebama naših klijenata, a taj nivo nije održiv bez jakih brendova, kao što je SEGAFREDO. To je bio razlog da se odlučimo da potpišemo ugovor o saradnji sa ovim renomiranim brendom, kako bi na taj način, samo poboljšali odnos i sliku koju naši klijenti imaju o proizvodima i servisima koje nudimo. Ono što nas razlikuje od drugih distributera je pružanje kompletne logističke podrške, od obučavanja osoblja u pripremanju originalnog italijanskog espresa, do postprodajne tehničke intervencije u najkraćem mogućem roku od strane naših servisera i menadžera zaduženih samo za saradnju sa Vama kao sa potencijalnim budućim saradnicima.

Zelenika BB, Podgorica

+382 20 669 316

ribnica [at] ribnicacommerce.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Kompanija “RIBNICA COMMERCE” je osnovana 1989. godine kao akcionarsko društvo sa sjedištem u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore. Predstavlja jednog od pionira crnogorske trgovine sa zemljama zapadne Evrope i na taj način je direktno učestvovala u stvaranju modernog poslovnog ambijenta kakvim se može ocijeniti danas.

 

Poslovna procjena da se tržište osvaja ispunjavanjem želja svih kupaca, uz povoljne cijene i servisnu podršku, dovelo je do toga da smo postali renomirano preduzeće za spoljnu trgovinu. Izrasli smo u pouzdanog partnera na području veletrgovine prehrambenim proizvodima, profesionalnom opremom za velike trgovačke sisteme i ugostiteljstvo, dok se jedan dio poslovanja veleprodaje odnosi i na proizvode H.O.R.E.C.A. sektora.
Od samog početka, „RIBNICA COMMERCE“ na crnogorskom tržištu samostalno zastupa renomirane italijanske, austrijske, njemačke, poljske, slovenačke i druge firme nudeći bogatu paletu artikala uz najbolji odnos cijene i kvaliteta. Veleprodaju čini više od 2000 kupaca. Prije svega, to su trgovački lanci, samostalne trgovačke radnje, kao i veliki broj ugostitelja. Održavajući dobru i kvalitetnu saradnju sa najpoznatijim dobavljačima i proizvođačima, ostvarili smo povoljne cijene i na taj način postali još pristupačniji krajnjem potrošaču. Uz mogućnost kupovine velikog izbora artikala, nudimo i brzu, kvalitetnu uslugu besplatne dostave na cijeloj teritoriji Crne Gore.