DISTRIBUTER NERO AROMA KAFE: NERO AROMA SRBIJA

U koliko ste ljubitelj pravog espressa onda je „Nero Aroma“ idealna za Vas.

U želji da Vam dočaramo najbolje ukuse iz Italije odlučili smo se baš za „Nero Aroma“ kafu koja je idealan spoj Arabike i Robuste, koje kafi daju posebnu aromu i nezaboravan ukus.
 

Vojvode Putnika 125, Majur

+381 63 603 202

cafenerosrbija [at] gmail.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

D.O.O “Višća-Sokanović” je sinonim za uspeh, vrhunsku kafu, najviši kvalitet usluge i proizvoda, moderno poslovanje kao i servisiranje svih kafe-aparata.
Svakodnevno nam brojni potrošači naših proizvoda, ukazuju poverenje , jer sa punom odgovornošću gradimo 100 %-nu sigurnost naših proizvoda.
Osluškujemo želje i potrebe naših korisnika, prenoseći ih u izvrsnost naših brendova i usluga. Zadovoljstvo kupaca i potrošača je naša svakodnevna misija.
Cilj nam je, pre svega, postaviti nove standarde u selekciji i distribuciji kafe, kafe-aparata i drugih proizvoda .

Uz česte promene na tržištu ,postaje sve teže održati kontinuiranu i kvalitetnu ponudu, te i time zadržati poverenje krajnjih mušterija. Naša vizija je postati Vaš dugogodišnji partner koji će uvek biti tu da Vam pomogne u održanju kvalitetne ponude.
Obaveza i zadovoljstvo nam je da svoje potrošače konstantno upoznajemo sa novim proizvodima i ukusima, ali i da ih motivišemo na usvajanje novih navika.
Entuzijazam, posvećenost i ljubav prema kafi, nam ne dopuštaju da u svom asortimanu ponudimo proizvode lošeg kvaliteta i time ugrozimo Vašu i našu reputaciju