ZANATSKO PIVO: 3BIR PIVARA

Craft brewery - fabrika zanatskog piva. Svako pivo sa svojim jedinstvenim ukusom, bojom, dizajnom i temperamentom.

U našoj ponudi možete pronaći sledeća piva: 

DEZERTER - CREAM ALE, KASKADER - BLACK IPA, HIGHLANDER - STOUT, AMBER - ALE,  WALKER - IPA, SESSION ALE - SLIPER, ŠLAGER - LAGER PIVO

 

Nadežde Petrović 7, Novi Sad

+381 65 969 65 33

prodaja [at] 3bir.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

DEZERTER - CREAM ALE

ABV: 5.2%; ekstrakt 13.00%; EBC 14.55

Svaki dan je borba. Zato nađi vreme stići, uteći i na sjajnom mestu popiti dobro pivo! pusti da te kremast talas svežine i osećaj gorskih trava i borove šume odvedu daleko.

KASKADER - BLACK IPA

ABV: 7.0%; ekstarkt 15,36; EBC 82,38

Sa Kaskaderom nijedan zbir više nije isti. Crna IPA sa bogatim tamnim sladnim profilom i četiri vrste hmelja (Columbus, Amarillo, Cascade, Simcoe) provocira hrabrost, a pruža uzbudljiv osećaj slobode. Spremite se za vratolomije!

HIGHLANDER - STOUT

ABV: 4.6%; ekstrakt 13.93%; EBC 113.62

Za sve sa hrabrim srcem! “ Highlander “ DRY STOUT – škotska receptura ALE, za gorštački ukus tamnog piva…“taman“ za svakog. There can (not) be only one!

AMBER - ALE

ABV: 5.2%; ekstrakt 12.85%; EBC 58,87

I na zapadu i na Istoku se nosio kao amajlija za sreću i zdravlje. Jedni ga zovu amber, drugi ga zovu ćilibar. Samo mi ga točimo kao pivo „Amber“, ćilibarske boje. To je znanje, a zdravica je za sreću. Uzdravlje!

WALKER - IPA

ABV: 6.5%; ekstrakt 15,38; EBC 35,35

Walker – Klasično američko pivo sa karakterom. Onakvo, kakvo IPA style pivo svako priželjkuje. Balansirane gorčine i uravnoteženo. Savršen izbor za samouverene, koji su spremni da koračaju napred.

SESSION ALE - SLIPER

ABV: 4.0%; ekstarkt 10,29; EBC 24,47

Session Ale pivo Sleeper – Aromantično sa stilom. Na granici sa lager pivom bez izražene hmeljne arome, sa mirisom poljskog cveća, pruža idealan osećaj nežnosti i zadovoljstva.

ŠLAGER - LAGER PIVO

ABV: 5.0%; ekstrakt 12.80%; EBC 17,2

Nemačko lager pivo sa šmekom. Kombinacija nemačke doslednosti i pitkog Perle hmelja daje notu zavodljivosti. Pitak, veseo, razigran, šarmantan! Pravi šlager! Zavešće vas i stalno ćete mu se vraćati!