MERNA I LABORATORIJSKA OPREMA: INSTRUMENTI MB

INSTRUMENTI MB DOO bavi se trgovinom merne i laboratorijske opreme, etaloniranjem i servisiranjem. Osnivani 2011. godine sa ciljem približavanja merne opreme za HACCP svim našim proizvođačima hrane i firmama kojima sigurnost hrane, t.j. sigurnost ljudi je na prvom mestu. Od samog osnivanja naša je kompanija jedini distributer svetskih proizvođača merne i laboratorijske opreme i to: Electronic Temperature Instruments iz Engleske, TFA iz Nemačke, Boeco iz Nemačke, Farmcomp iz Finske, Food Technology Cooperation iz USA, Bormac iz Italije, itd.

Nehruova 51a/1-86, Beograd

+381 11 412 13 14

office [at] instrumentimb.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Prethodno višegodišnje iskustvo u oblasti prodaje merne i laboratorijske opreme učinilo nas je prvom firmom kojoj se obratite kada Vam zatreba oprema za merenja temperature, vlage, procenta suve materije, težine itd. Inspekcija svakodnevno proverava rad firmi i ispunjavanje HACCP standarda na terenu. Pozovite nas i saznajte kako najpovoljnije možete da nabavite mini ubodni termometar, termometar za frižider i zamrzivač, termometar za magacinski prostor, termohigrometar za merenje vlage i temperature vazduha, refraktometar, infracrveni termometar, alkoholometar, vage i sva ostala merila koja imamo u našem prodajnom programu. Takođe Vam nudimo uslugu etaloniranja opreme koju ste kupili kod nas ili je imate u svom vlasništvu. Svaki aparat koji se koristi za merenje po HACCP standardu mora da bude etaloniran. Naš servis Vam je na raspolaganju svaki radni dan.

Cilj naše kompanije je da ponudimo našim klijentima kompletno rešenje, od saveta kakav aparat da kupi, do etaloniranja i isporuke u najkraćem mogućem roku.

Konsultacije sa našim komercijalistima i službom servisa pružaju se svim našim klijentima, visoka obučenost i profesionalno znanje našeg tima garantuje operativnost i pružanje usluga u najkraćem roku.