SISTEMI ZA ODVODNJAVANJE: ACO HYGIENE FIRST

Sistemi za odvodnjavanje predstavljaju veoma važan segment u borbi protiv uporne listerije i mogu biti izvor kontaminacije hrane. Loše izabrani sistemi za odvodnjavanje utiču na povećanje troškova čišćenja i održavanja a u najgorem slučaju mogu biti uzročnik kontaminacije hrane.HygieneFirst filozofija je posvećena vrhunskim higijenskim performansama.

ACO nudi rešenja koja su u skladu sa higijenskim zahtevima za odvonjavanje podova i primenjuje principe dizajniranja propisane za opremu koja je u kontaktu sa hranom, kako bi se ostvarila potpuno higijenska rešenja.

Mala Pruga 39, Beograd

+381 11 414 15 80

aco [at] aco.rs

Websajt

Facebook

Info pult

ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata.

Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku.

Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.

Još jedan faktor u kome se ogleda snaga ACO kompanije je komunikacija u okviru koje se neguje povezivanje kreativnosti, znanja i iskustva na globalnom nivou. Ta iskustva delimo sa partnerima sa kojima učestvujemo u realizaciji najrazličitijih građevinskih projekata kao što su aerodromi, luke i pristaništa, logistički i distributivni centri, šoping centri, hoteli, poslovni i privatni objekti, u kojima ACO proizvodi čine neizostavni deo i doprinose funkcionalnoj i estetskoj dimenziji objekta.
 

Referentna lista partnera:

Kompanije:

-Ikea, Coca Cola, Nelt, Delta City, Merkator, Beogradska Arena, Idea, Rodić, Super Vero, Tempo, Nis, Omv, Autocomerc, LIDL centralna kuhinja, AIR Serbia catering, McDonalds, HEMOFARM kuhinja, hotel, OBROCK, Kuhinje predskolskih ustanova ... itd

HoReCa:

-Hilton hotel, Falkensteiner, Radisson blue hotel, Porto Montegro hotel, Hotel In, Hotel Zira, KFC, Restoran Jerry, Restoran devetka, Restoran Sunce, ASIA food ... itd