PEKARSKA OPREMA: NIPEK GOSTOL TST

Nipek Gostol TST je kompanija čija su delatnost tehnologije u prehrambenoj industriji, a specijalizovana  za pekarstvo ,ugostiteljstvo i poslastičartvo. Dugi niz godina zastupa i uspešno plasira opremu  proizvođača iz Slovenije, Italije, Nemačke i Belgije.
U okviru sopstvene proizvodnje „Nipek Gostol TST“ na tržište plasira široku lepezu pekarskog alata, pribora i prateće opreme. Zbog nekoliko stotina svojih referenci spada medju vodeće kompanije u Srbiji iz navedenih oblasti.

Ševina 51, Zemun

+381 11 219 21 71

nipek_gostol_tst [at] yahoo.com

Websajt

Facebook

Info pult

Nipek  Gostol Tst je dugogodišnji distributer opreme za pekarstvo , ugostiteljstvo I poslastičarstvo vodećih evropskih proizvođača poput  slovenačkog “Fines” , italijanskih „Logiudice Forni“, „Mescnosud“, „Pietroberto“, belgijskog „JAC“ i nemačke „Brite“.U našoj ponudi mogu se naći konvekcijske, etažne, pica peći, spiralni I planetarni mikseri, laminatori, delilice za testo i seckalice za hleb.
Posebno izdvajamo HTB koncept sa najmodernijom tehnologijom pečenja, koja je dizajnirana da zadovolji potrebe svih naših klijenata. Upravljanje HTB pećima je jednostavno, a brza reakcija upravljačke jedinice (HTB intuitivna kontrola) pruža nesvakidašnje iskustvo. Inovativni parni sistem “ECO S-Steam”, najbolja i dugo očekivana inovacija, zagarantovano pravi razliku u pečenju.