Prodaja, implementacija i podrška SKY POS programa za UGOSTITELJSTVO. Program za restorane, Program za kafiće. 
Program je namenjen za sve ugostieljske objekte!
Dugogodišnje iskustvo u radu sa ugostiteljima!
Sky Pos program za ugostiteljstvo će vam pomoći da ostvarite sve svoje ciljeve i da zadovoljite sve vaše potrebe i potrebe vaših klijenata.


Tasteri za pozivanje konobara.
Najsavremeniji sistem za bezično pozivanje. Pritiskom na taster konobar vidi koji sto poziva. Sistem je vrlo jednostavan, za Vaš objekat potrebni su Vam tasteri koje ćete postaviti na mesta odakle korisnici treba da Vas pozivaju i jedan uredjaj (sat ili displej) koji æe prikazivati broj stola, sobe ili osobe koja poziva.
Domet je preko 300m na otvorenom prostoru, a sa pojačivačem preko 500m. Sat se može povezati sa 500 tastera a displej sa 99.
Tasteri su 100% vodootporni!


Proizvodnja i prodaja trgovačkih i industriskih vaga, fiskalnih kasa i dodatne opreme.
Tokom godina rada proširujuci poslovne partnere uspeli smo da opstanemo i prebrodimo sve nevolje vremena u kojem smo živeli i radili. Uporedo smo proširivali delatnost, opremu za rad i pratili svetske trendove u oblasti kojom se bavimo. Prvobitna samostalna zanatska radnja prerasla je u kompaniju OSKAR TEAM DOO, za koju sa ponosom mozemo da kažemo da se pored prvobitne delatnosti bavi i sa: proizvodnjom i prodajom vaga, prodajom i servisiranjem mesoreznica, prodajom i odrzavanjem fiskalnih kasa u garantnom i vangarantnom roku. 


myWiFi je revolucionarni hotspot sistem koji na jedinstveni način povezuje praktičnost WiFi interneta i snagu društvenih mreža.

myWiFi je kreiran imajući u vidu upravo potrebe vlasnika i menadžera kafića, restorana, hotela itd. 
Besplatan WiFi internet je nešto što većina vas već pruža svojim gostima, ali kako od toga možete imati direktne koristi za vas?


Janković Fiskal nalazi se u samom centru Novog Beograda, preko puta opštine Novi Beograd. Bavimo se prodajom fiskalnih uređaja i pratećom opremom.
Pored toga bavimo se redovnim održavanjem kao i servisom fiskalnih uređaja.


Osnovna delatnost nam je prodaja, servis i održavanje birotehničke opreme, posebno fiskalnih uređaja. Naša prednost je iskustvo! Osnovani smo 1993. godine.

Naša prednost je iskustvo i ozbiljnost u pristupu svakom pojedimom problemu, a glavni moto nam je da nerešivih problema nema.