ELEKTRONSKE VAGE I FISKALNE KASE: OSKAR TEAM

Proizvodnja i prodaja trgovačkih i industriskih vaga, fiskalnih kasa i dodatne opreme.
Tokom godina rada proširujuci poslovne partnere uspeli smo da opstanemo i prebrodimo sve nevolje vremena u kojem smo živeli i radili. Uporedo smo proširivali delatnost, opremu za rad i pratili svetske trendove u oblasti kojom se bavimo. Prvobitna samostalna zanatska radnja prerasla je u kompaniju OSKAR TEAM DOO, za koju sa ponosom mozemo da kažemo da se pored prvobitne delatnosti bavi i sa: proizvodnjom i prodajom vaga, prodajom i servisiranjem mesoreznica, prodajom i odrzavanjem fiskalnih kasa u garantnom i vangarantnom roku. 

Dušana Maksina 28, Beograd

+381 11 332 27 10

oskarvaga [at] beotel.net

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Oskar Team  je osnovana je 1992 godine kao spoj, tridesetogodisnjeg radnog iskustva stičući znanje po bivšoj SFRJ, mladalačkih ambicija i vizija, i dečackog nadimka i nestašluka. Novo otvorena radnja bavila se servisiranjem svih tipova vaga i od samog pocetka posedovala sertifikat Zavoda za mere i dragocene metale, za obavljanje strukovne delatnosti.

Zahvaljujemo se sadasnjim i buducim poslovnim partnerima koji su, ili ce ukazanim poverenjem omoguciti da se svojim radom razvijamo, a svojim sugestijama u toku saradnje popravimo i usavrsimo partnerski odnos.