KNJIGOVODSTVO: KONTIT

Specijalizovana računovodstvena agencija za ugostiteljsku delatnost. Našim klijentima obezbeđujemo potpunu automatizaciju knjigovodstvenih procesa.

Antifašističke borbe 30, Novi Beograd

+381 63 494 599

info [at] kontit.rs

Websajt

Info pult

Računovodstvena agencija KontIT doo je nastala sa željom da na jednom mestu obuhvatimo sve usluge vezane za poslovanje jednog preduzeća, a tiče se računovodstvenog, bankarskog i poreskog sektora kao i savetovanje u oblasti IT-a oko izbora odgovarajućih softvera za rad. 
Možemo ponuditi sve računovodstvene usluge za sve a posebno za ugostiteljsku delatnost,takođe poresko i pravno savetovanje, izrada završnih računa, svih izveštaja po želji klijenata na mesečnom, kvartalnom i godišnjem nivou, priprema dokumentacije za kreditne linije i sve proizvode banke, obračun poreza na dodatu vrednost, obračun zakupa, zarada, naknada, ugovora o delu i autorskih honorara.

To je samo deo od mnoštva usluga koje možemo ponuditi. Radimo u programskom rešenju Pantheon pošto našim klijentima želimo da pružimo najbolju uslugu, a pošto koristimo Hosting rešenje svi podaci našim klijentima su dostupni odmah i "na klik". 

Takođe smo prepoznali pravi kvalitet u aplikaciji SKY POS i rešili da naše znanje u oblasti ugostiteljstva udružimo sa njima kako bi ugostiteljima ponudili vrhunsku uslugu po pristupačnim cenama.