REKLAMNI UGOSTITELJSKI PROIZVODI: UNIPAK

Proizvodnja reklamnog programa za ugostitelje i hotelijere. U našoj ponudi se nalaze proizvodi kao što su: ugostiteljski šećer, reklamne kašičice, reklamna so za tekilu, čokoladni dražeji, reklamne salvete, papirne čaše, ugostiteljski med, reklamne čačkalice, reklamne šibice, natren, salvete, keksići…i još mnogo drugih proizvoda. Sve ove artikle pakujemo u ambalažu sa Vašim logom.

Donska 33, Beograd

+381 11 283 14 26

info [at]unipak.rs

Websajt

Facebook

Info pult

Iz ponude izdvajamo i uslužno pakovanje svih praškastih i zrnastih proizvoda. U cilju što kompletnije ponude, poboljšanja kvaliteta i rokova isporuke, proširili smo delatnost na flexo štampu, gde vršimo štampu za naše potrebe kao i uslužnu štampu. Radi što potpunijeg asortimana, pored mašina za izradu šećera u kesicama, reklamnog šećera, meda u kesicama, reklamnih kašičica i reklamnih čačkalica, reklamnih šibica i drugih, posedujemo i mašinu za štampu i izradu salveta i salvetnih podmetača sa Vašim logom.

Unipak doo se od 1991. god. uspešno bavi proizvodnjom, pakovanjem, štampom i prodajom reklamnog ugostiteljskog programa. Sa dugom tradijcijom stekli smo i neophodno iskustvo u domenu kvaliteta ugostiteljskih proizvoda koje nudimo, gde Vam u susret izlaze naši dizajneri koji će Vam sugestijama i predlozima olakšati proces pripreme za štampu koja je potrebna prilikom  svake prve poruđbine bilo kog štampanog proizvoda sa Vašim znakom.  Takodje se možemo pohvaliti rokovima isporuke i ekspeditivnošću , kao i činjenicom da u svim ovim stavkama pednjačimo u odnosu na konkurenciju.