Dogovorena saradnja sa Unijom Poslodavaca Vojvodine (UPV)

Dogovorena saradnja sa Unijom Poslodavaca Vojvodine (UPV)

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je web portal ugostiteljstvo.com posle uspostavljanja mediskog partnerstva sa zagrebačkim sajmom HOTEL & GASTRITEC, uspostavio poslovnu saradnju i sa Unijom Poslodavaca Vojvodine (UPV).  Uspostavljanjem saradnje sa UPV olakšali smo svim njihovim članovima lakše i efikasnije  predstavljanje  širokoj ugostiteljskoj javnosti u zemlji i regionu.

Unija poslodavaca Vojvodine je nestranačka i nevladina organizacija poslodavaca zasnovana na dobrovoljnom članstvu, koja štiti i zastupa interese poslodavaca sa teritorije AP Vojvodine. Broji oko 28.000 članova – privrednih društava i preduzetnika, kako pojedinačnih tako i kolektivnih članova. Kroz Uniju poslodavaca Srbije – kao krovnu organizaciju, Unija poslodavaca Vojvodine ostvaruje zaštitu interesa svojih članova i na nacionalnom nivou. 

Jedina je reprezentativna organizacija koja predstavlja poslodavce Vojvodine, čime je dobila mandat da na pokrajinskom nivou predstavlja i brani interese poslodavaca kod predstavnika vlasti, sindikata i javnog mnjenja, pregovara o svim specifičnim problemima poslodavaca i sklapa sporazume radi zaštite njihovih interesa, analizira stanje privrede i preduzetništva, problematiku vezanu za rad, i na osnovu toga predlaže izmene propisa i rešenja koja obezbeđuju sigurnije poslovanje, veću konkurentnost i povoljniji privredni ambijent za poslovanje.

Unija poslodavaca u Vojvodini postoji i radi od 2003. godine, u početku kao lokalna kancelarija Unije poslodavaca Srbije, a od 2010. kao samostalno pravno lice.