Popusti za korisnike portala za Gastexpo 2018 sajam u Ljubljani

Popusti za korisnike portala za Gastexpo 2018 sajam u Ljubljani

Slovenački Gastexpo sajam ugostiteljske i hotelske opreme, hrane i pića, poslastičarstva i pekarstva, koji će se ove godine održati po 12-ti put u Ljubljani od 31.01-3.02.2018 i web portal ugostiteljstvo.com su stuplili u poslovnu saradnju iz oblasti marketinga.

S obzirom da je je web portal ugostiteljstvo.com jedini specijalizovani web portal na regionalnom nivou koji okuplja domaće i strane firme iz oblasti ugostiteljstva, a pored toga pruža i pregršt informacija neophodnih za poslovanje ugostitelja, distributera, kao  i medisko predstavljanje raznih sajmova, manifestacija i događaja iz ugostiteljske oblasti, slovenački sajam je baš u tome video mogućnost za saradnju sa našim portalom.

Svim našim poslovnim partnerima smo omogućili učestvovanje na ovom sajmu uz određene beneficije.

Svaki korisnik web portala ugostiteljstvo.com će dobiti:

15% popusta na izložbeni prostor

40% popusta za sajamske troškove

Kao i besplatan prostor na brošuri koja se besplatno deli svim posetiocima sajma.

Napominjem da smo sličan vid saradnje imali i sa ovogodišnjim zagrebačkim Hotel & Gastro sajmom.

Web portal ugostiteljstvo.com će i u narednom periodu težiti uspostavljanju saradnje po istom principu i ostalim domaćim, regionalnim i inostranim sajmovima.

INFORMACIJE O SAJMU:

 


Najveći regionalni sajam u HORECA sektoru »Sajam UKUSA – GASTexpo &Sladoled & Vino« u Ljubljani (Slovenija) između ostalog povezuje domaće i strane izlagače sa novim potrošačima. Na sajmu se pored ugostiteljske i hotelske opreme, stručna javnost može upoznati sa najnovijim trendovima iz oblasti hrane i pića, sladoleda, poslastica i kafe, kao i pekarskih proizvoda, a biće predstavljeni i razni katering, slow i fast food koncepti.

Sajam je takođe posvećen i onima koji jednostavno uživaju u kuhinji, a za to će imati priliku na brojnim prezentacijama, degustacijama i besplatnima radionicama. Sajam će se održati na Gospodarskom rastavišču u Ljubljani (Slovenija) od 31.1. do 3.2. 2018. Radno vreme sajma je svaki dan od 10 do 19 sati.

Ko su posetioci sajma?
Sajam se održava istovremeno sa sajmom turizma NATOUR Alpe Adria na Gospodarskem razstavišču koje  zajedno posećuje prosečno oko 15.000 posetilaca, uglavnom iz Slovenije isusednih država Italije, Austrije i bivše Jugoslavije.

Ko su izlagači?
Domaće i strane firme koje žele pridobiti nove kupce i tržišta, te iskoristiti ostaleprednosti koje nudi ovaj jedinstveni sajam. Na proteklim sajmovima izlagalo je oko 400 izlagača iz više od  20 država!

PROGRAM RADIONICA:

Radionice pripreme KAFE
Stručne radionice, predavanja i prezentacije pripreme različitih napitaka od kafe. Stručna tematika obuhvata područja – kako pripremiti kvalitetan espresso, pravilne recepture za moderni espresso, prezentacije pripreme Signature napitaka poznatih kao Coffe i Good Spirit, Latte art radionica, Hand brew prezentacija, Cupping degustacije kafe iz celog sveta i predavanja o istoriji i kulturi ispijanja kafe. I mnogo više od toga!

Radionice pripreme SLADOLEDA/POSLASTICA
Radionice se održavaju pod okriljem vrhunskih majstora sladoleda i poslastičarstva. Stručne radionice u pripremi kolača na jednostavan način, Gelato, Semifreddi i još, i još…

ŠKOLA PIZZE
Izvode je najbolji italijanski majstori i svetski prvaci. Polaznici dobijaju diplomu nakon završetka škole, a najbolji putuje na svetsko prvenstvo.

POSLASTIČARSKE radionice La GANACHE
Kulinarski majstor i poslastičar francuske škole Naser Gashi ustanovio je prve francuske poslastičarske edukacije i celokupnu ponudu ukusnih i prefinjenih poslastica u Sloveniji. Na sajmu će voditi besplatne trendovske tečajeve izrade poslastica (macarons, čokoladni mouss.

 

BIO /VEGANSKE radionice
Slovenačko vegansko društvo predstaviće najnovije smernice na radionicima pripreme veganskih jela.

PEKARSKE radionice
Besplatne radionica pripreme hleba i ostalih pekarskih proizvoda po najnovijim smernicama.

PROGRAM TAKMIČENJA:

Međunarodno prvenstvo u IZRADI SLADOLEDA
Mogu da se prijave svi poslastičari/sladoledari, koji imaju svoj lokal za proizvodnja sladoleda.  Broj takmičara je ograničen!

Međunarodno prvenstvo u IZRADI PIZZE
Mogu da se prijave svi kuvari i da se takmiče kao pojedinci ili kao predstavnici svoje pizzerije/lokala. Pobednik putuje na svetsko takmičenje. 
Broj takmičara je ograničen!

Državno takmičenje u pripremi KOKTELA
Mogu da se prijave svi takmičari koji žele da predstave svoju autorsku recepturu.

Finale takmičenja BARISTA BATTLE CHALENGE
Baristi se takmiče u šest krugova – Cupping, Latte Art, Brewing, Narudžbe, Signature drink i znanje.

Državno takmičenje u AEROPRESSU
Takmičari će koristiti svoje veštine u pripremi espresso kafe i kompletnu predstavu uz pomoć inovativnog AeroPress uređaja.

Više o sajmu možete pročitati na sledećem linku: http://www.gast.si/