Povežimo se na ovogodišnjem sajmu ugostiteljstva u Beogradu

  • 01.03.2018
  • TRENDOVI
Povežimo se na ovogodišnjem sajmu ugostiteljstva u Beogradu

Mesto gde se hiljade stručnjaka iz ugostiteljstva upoznaje, umrežava i posluje!

Ovogodišnji 40. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme - HORECA, održaće se od 22 - 25 februara 2018. godine u Beogradu. Tim povodom pozivamo vas da posetite naš štand i upoznate se sa svim pogodnostima koje nudimo našim posetiocima.

Međunarodni sajam u Beogradu privlači posetioce iz Srbije i regiona. Bez obzira da li ste ugostitelj, dobavljač, proizvođač ili ste samo željni da vidite nešto novo, na Sajmu će te pronaći gotovo sve što vas zanima iz oblasti hotelsko - ugostiteljske opreme, uključujući prezentaciju i posebnu ponudu našeg portala.

 

Želite li poboljšati poslovanje?

Otkrijte nove trendove u ugostiteljstvu i pogledajte šta imamo da vam ponudimo. Prodaja, promocija i reklamiranje uz minimalne troškove na našem web portalu.

Želimo da olakšamo i optimizujemo nabavku ugostiteljske opreme, hrane, pića i raznih usluga koje se nude ugostiteljskom i hotelskom sektoru.

 

Posetite naš štand - Ugostiteljstvo.com (Hala 2, Nivo B, Štand 2140).

 

Biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo i pružimo sve potrebne informacije. Ukoliko vam je potreban savet, predlog ili usluga u vezi nabavke ugostiteljske opreme ili opremanja restorana, kafića i sl. rado ćemo vam pomoći i uputiti vas u pravom smeru.

 

Ne propustite pogodnosti koje smo vam pripremili!

U cilju što bolje saradnje, pripremili smo neverovatne ponude i pogodnosti za sve posetioce našeg štanda:

  • Poseban paket usluga za predstavljanje artikala i usluga kroz našu specijalizovanu Web prodavnicu.

  • Za prva 3 posetioca našeg štanda pripremili smo i ekskluzivan poklon - Gratis Premium paket, za oglašavanje na web portalu - ugostiteljstvo.com, u trajanju od godinu dana.​

  • Pripremili smo još neka iznenađenja, u vidu poslovnih kožnih rokovnika sa logotipom ugostiteljstva i mnoštvo propratnog materijala.

 

U skladu sa dinamikom aktuelnih tržišnih dešavanja, svoje usluge nastojimo prilagoditi savremenim trendovima, što nam omogućava da svoje poslovanje obavljamo profesionalno.

Želja nam je da ovaj Sajam bude prilika za interakciju sa svima vama i mogućnost da, partnerskim povezivanjem i kvalitetnim zadovoljavanjem svih zahteva, savremene trendove učinimo dostupne svima vama.

Imamo mnogo toga da vam ponudimo i možemo da vam pomognemo.

Čekamo Vas na 40. Međunarodnom sajmu ugostiteljske opreme u hali 2, nivo B,  štand 2140, Beogradskog sajma.​