HOTSPOT SISTEM ZA UGOSTITELJSTVO: MYWIFI

myWiFi je revolucionarni hotspot sistem koji na jedinstveni način povezuje praktičnost WiFi interneta i snagu društvenih mreža.

myWiFi je kreiran imajući u vidu upravo potrebe vlasnika i menadžera kafića, restorana, hotela itd. 
Besplatan WiFi internet je nešto što većina vas već pruža svojim gostima, ali kako od toga možete imati direktne koristi za vas?

Kneza Višeslava 70a , Beograd

+381 11 357 29 93

office [at] mywifi.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

myWiFi je kreiran imajući u vidu upravo potrebe vlasnika i menadžera kafića i restorana. Besplatan WiFi internet je nešto što većina vas već pruža svojim gostima, ali kako od toga možete imati direktne koristi za vas? myWiFi može dati odgovor na to pitanje. Koristeći myWiFi, možete uvećati svoju prisutnost na društvenim mrežama bez dodatnog angažovanja, jednostavno, samo kroz pružanje besplatnog WiFi interneta Vašim gostima. Uz myWiFi Vaši gosti će biti ti koji će direktno promovisati Vaš lokal kod svojih Facebook prijatelja samo kroz korišćenje Vašeg besplatnog WiFi internet pristupa. Vaši gosti mogu da biraju ili da lajkuju Vašu Facebook stranicu ili da Vas prate na Twitter-u u zamenu za pristup besplatnom internetu. Ovo su vaši pravi klijenti koji su već koristili Vaše usluge i koji će najverovatnije odgovoriti pozitivno na Vaše marketinške komunikacije. Pored toga imaćete pristup brojnim alatima, kao što su kontrolni panel, kompletna statistika o Vašim posetiocima uključujući demografske podatke kao što su pol, starosne grupe, imaćete mogućnost da sa samo par klikova kreirate ciljane kampanje, upitnike i ankete i još mnogo toga. Pored toga, preko myWiFi Box-a moći ćete da ograničite protok po svakom korisniku, i tako izbegnete da jedan korisnik neumerenim korišćenjem onemogućava ostale goste da pristupe interentu. Uz sve ovo gore navedeno nije ni čudo zašto se sve više vlasnika poslovnih objekata odlučuje da uz pomoć myWiFi-a povećaju svoje prisustvo na društvenim mrežama i tako pojačaju svoje marketinške aktivnosti.
 

Neki od naših zadovoljnih klijenata:

Restoran Kovač, Restoran Ambar, Mala fabrika ukusa, Restoran Šaran, Restoran Madera, Comunale, Pink Restoran, Restoran Zapata, Restoran Toro, Kafana Pavle Korčagin, Dunav Turist, Splav Tag, So i Biber, Restoran Kuhinja, Restoran Djordje, Restoran Dali, Tramvaj Pub, Hotel Mons, Pivo i Kobaja, Ada Safari, Berza piva, Burrito bar, City bar, Restoran Fontana, Informbiro, Gelato Bar, Kafana ona moja, Hostel No 9, Limun Žut, Sport pub, S cafe, Kafana Švaler....i mnogi drugi.