ČOKOLADNI KREM ZA UGOSTITELJSTVO: TOP KREM TM

Top krem TM je čokoladni krem po originalnim, našim i francuskim receptima sa prirodnim sastojcima lešnika, oraha, badema, kikirikija, narandze, karamele, mente i posni krem.

Pored kremova nudimo toplu čokoladu, kafu sa ili bez kremova, palačinke sa našim kremovima i čokoladu sa plodovima suvog i koštunjavog voća.

Resavska 34, Beograd

+381 11 362 50 94

tanjasotrak [at] gmail.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

TOP KREM TM počinje da posluje u maju mesecu 2013. godine. Bavi se proizvodnjom i prodajom čokoladno-mlečnih kremova na bazi originalnih recepata obogaćenih francuskom tradicijom nijansiranja prirodnih ukusa i mirisa.

TOP KREM TM sadrži isključivo prirodne materije: kakao u prahu, šećer, biljne masnoće, obezmašćeno mleko u prahu, koštunjavo voće (lešnik, badem, orah, kikiriki itd.) kako i prirodne dodatke narandžine kore u prahu, mente itd. Najnovija varijanta TOP KREMA TM je POSNI krem bez mlečnih masnoća.

TOP KREM TM može se koristiti u domaćinstvu i ugostiteljstvu u najrazličitije svrhe kao namaz na hleb, fil za palačinke, krofne, kiflice, torte i kolače, preliv za sladolede, preliv za ledeni jogurt, za voćne salate (a lagan je i ukusan da se može jesti i samo kašikom!) itd.

Na tržištu čokoladno-mlečnih proizvoda, u vremenu stresa i nervoze, naš novi TOP KREM TM svojim originalnim ukusima i mirisima kod potrošača, od najmlađeg do najstarijeg doba, proizvodi osećanje zadovoljstva i sreće što se uočava kod naših kupaca koji redovno navraćaju u „Kuću krema“.

TOP KREM TM sadrži važne elemente potrebne čovekovom organizmu budući da je proizveden na bazi kakaoa: poznato je da čokoladna smesa stimuliše endorfin (enzim zadovoljstva), da zrno kakaoa sadrži vitamin E i materije koje se svrstavaju u antioksidante (čiste ćelije od otrova), da u kakaou ima fosfora, gvožđa, magnezijuma, kalijuma. TOP KREM TM obogaćen je plodovima koštunjavog voća koji takođe sadrže visoki procenat korisnih sastojaka i kremu daju prirodan ukus i miris.

TOP KREM TM, takođe, ima za cilj da svojim ukusima približi potrošačkoj publici magiju francuske kuhinje iz palete čokoladnih poslastica. Ideje za originalne recepte TOP KREMA TM potiču iz bogate gastronomske riznice francuskih kremova.

Pored zvaničnog naziva „KUĆA KREMA“, naš prostor nosi i francuski naziv „La Maison des crèmes“, a naš proizvod TOP CRÈME TM. Potrošači koji poznaju ili žele da upoznaju francuski jezik i gastronomski deo francuskog kulturnog bogatstva imaju priliku da u našoj kući sve natpise, plakate, pojedine čokoladne recepte, cenovnik, čitaju na srpskom i na francuskom jeziku.