PROIZVODI OD ARONIJE: HOFF

Prirodni, zdravi i originalni proizvodi od Aronije namenjeni ugostiteljima i hotelijerima.

Nadev je dobar prijatelj svih testa, sjajan u krofnama, odličan u pitama, nezamenljiv sa palačinkama ali izuzetan i kao džem, na parčetu hleba ili keksa.
Preliv je suptilni dodatak različitim jelima, slanim i slatkim – mesu, sladoledima, kolačima...
Sok od Aronije je potpuno i sasvim različit od onih koji se mogu naći u Srbiji, bez obzira da li se radi o uvoznim ili ovde pravljenim.

Nehruova 188, Beograd

+381 60 321 90 03

m.pantic [at] hoff.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Aroniju smo otkrili i zavoleli pre nekoliko godina, negde baš u ono vreme kada se u Srbiji saznaje koje su njene blagodeti po zdravlje. Svojim svojstvima obuzela nas je potpuno, ne dopuštajući da prva zaljubljenost prođe. Posvetili smo joj se potpuno i u blizini Beograda zasadili jednu od najvećih plantaža u Srbiji.

Našim rukama gajena, pažena i podizana u skladu sa zahtevima organske proizvodnje, 2014. godine donela je prvi rod koji je ceo pretočen u naš prvi proizvod – matični sok.

Naša aronija se presuje hladnim postupkom i u sok se ne dodaje šećer, ne stavlja se konzervans i ne razblažuje se vodom. On je 100% prirodan, matičan, osnovni, jedinstveni sok od isključivo naše aronije.

Naš program proizvoda od aronije će se uvećavati pa ćete, nadamo se, lako pronaći svoj omiljeni u kojem ćete uživati zdravo.

Aronija je bobičasto voće nalik borovnici od koje je nešto oporija. Bogata je vitaminima C, A, E, B2, B6, B9 i vrlo retkim vitaminom P. Od minerala obiluje kalcijumom, kalijumom, gvožđem, molibdenom, manganom, fosforom i jodom. Sadrži i redak voćni šećer sorbitol. Nema prirodnih neprijatelja pa je ne treba prskati, čime dodatno potvrđuje svoj status zdrave hrane.

Fitoterapeuti širom sveta tvrde da je aronija veliki i efikasan čistač organizma pa da time sprečava nastanak i razvoj karcinoma, podstiče cirkulaciju, pročišćava krv, ublažava glavobolju i migrenu, snižava povišen krvni pritisak, povoljno deluje na želudac i creva, popravlja imunitet organizma, sprečava razvoj virusnih i bakterijskih infekcija… s obzirom da sadrži veliku koncentraciju antioksidanasa (tanine, biofenole, flavonoide, antocijanine, katehine) s pravom nosi naziv „super voće”.