PROIZVODNJA PRIRODNIH DŽEMOVA: MAGIJA ZALOGAJA

100% prirodni, 100% originalni, 100% zdravi,  100% magični.

Magija zalogaja je potpuno novi brend na našem tržištu čiji ukusi zadovoljavaju sva čula i najvećih hedonista. Magija zalogaja predstavlja pazljivo izbalansirane recepture voća i začina bez hemijskih primesa. Magiju Zalogaja će Vam priuštiti pekmez od šljiva sa mentom, ekstra džem od borovnica sa lavandom i niskokalorični džem od bundeve sa đusom.

Beograd

+381 63 733 55 94

office [at] magijazalogaja.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

MAGIJA ZALOGAJA -  PEKMEZ OD ŠLJIVE SA MENTOM  vrlo prijatnog i svežeg ukusa obogaćenog aromatičnim materijama suve šljive, listova sušene mente i cimeta harmoničnog ukusa, visokog sadržaja voća i bogatih nutritivnih svojstava neće Vas ostaviti ravnodušnim.

MAGIJA ZALOGAJA – DŽEM OD BUNDEVE SA DJUSOM izuzetne svežine koja dolazi od mešavina aroma bundeve i pomorandže potpomognut sokom i koricom limuna i vanile daje neverovatnu kombinaciju za potpuno uzivanje.Visok udeo voćnog sadržaja i umanjen unos sećera doprinose dobijanju proizvoda sa znatno nižom energetskom vrednosću.

MAGIJA ZALOGAJA - EKSTRA DŽEM OD BOROVNICE SA LAVANDOM fine koegzistencije,sjajne površine sa vidljivim delovima i svežinom plodova borovnice i specificnom aromom lavande daju kombinaciju sasvim novog ukusa.
Sve naše proizvode možemo isporučiti u staklenoj ambalaži od 45g i 300g atraktivnog dizajna. Proizvodi su proizvedeni u HACCAP standardu i poseduju analize potrebne za puštanje u promet.