SANTAMANIA DESTILERIJA: GLOBUS & HISTRIA

Destilerija SANTAMANIA je prva destilerija koja je počela da radi u poslednjih nekoliko decenija u Madridu. Prizvodi SANTAMANIA su u potpunosti napravljeni u Španiji, iz groždja koje je proizvedeno po tradicionalnom Španskom postupku

Vojkovo Nabrežje 23, Kopar

+386 31 640 289

info [at] globus-histria.si

Websajt

Facebook

Info pult

GLOBUS & HISTRIA D.O.O je trgovinska kompanija, osnovana 2013.  u Sloveniji. Sediste firme je u Sežani.
Uspesno poslujemo u mnogim Evropskim zemljama. Lideri smo u sektoru suve hrane, alkoholnih i bezalkoholnih pića, začina, itd.
Imamo i naše glavne distributivne linije i proizvode.
Naša kompanija vrši kupovinu i prodaju u mnogim evropskim zemljama putem agenata i drugih distributivnih kanala.
--SANTAMANIA Dry Gin (Proizveden od najboljih sorti groždja uz mešavinu lekovitog bilja upotpunuje njegov ukus i daruje mu voćnu svežinu)
--SANTAMANIA Gin Reserva (100% prirodan, bez konzervansa, boja i šećera.  Džin uravnoteženog i prefinjenog ukusa sa notom limuna, cimeta, korijandera.)
--SANTAMANIA Gin Lola & Vera (100% prirodan, bez konzervansa, veštačkih boja i šećera. Eksplozija ukusa i svežine sa notom limuna, pomorandže, đumbira i ljuske jabuke)
--SANTAMANIA Vodka ( Komnbinacijom najčistije vode iz podzemnih rovova El Teide na Kanarskim ostrvima i grožđa Španskih vinograda dobili smo odličnu vodku prefinjenog ukusa)
--SANTAMANIA Rum Mentidero (Proizveden od prirodnih sastojaka, bez veštačkih boja i dodataka. Mentidero je umetničko delo medju rumovima)