SOK OD MALINA: COLD PRESSED RASPBERRY

Hladno ceđena malina je 100%  priprodni sok od malina za HoReCa sektor, nastao odabirom samo najkvalitetnijih plodova maline,  bez konzervansa i aditiva.

Hladno ceđenu malinu čine samo plodovi modro crvene boje, poznati po jedinstvenoj aromi koju duguju posebnoj mešavini aroma, koja se teško imitira i čuva, kao i prefinjenom delikatno-kiselkastom ukusu.

Knjaza Miloša 57A , Požega

+381 69 554 30 05

info [at] coldpressedraspberry.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Naša misija je jednostavna beremo i biramo samo najkvalitetnije zrele plodove za 100% prirodan sok bez dodavanja vode, konzervanasa, aditiva i rafiniranih šećera.

Tražeći idealan, osvežavajući, a u isto vreme i zdrav napitak, nastao je hladno ceđeni sok, a trudom i radom na ovom jedinstvenom prehrambenom proizvodu, stvorili smo verovatno najbolji sok na svetu. Naš proizvod je potpuno prirodnog sastava, jer je sačinjen samo od maline, bez tragova drugog voća i dodataka.

Za manje od godinu dana postojanjа hladno ceđenog soka, postao je najtraženije bezalkoholno piće u hotelima, kafićima i restoranima širom Srbije i reigona.

Naš sopstveni tim je zaslužan za celu liniju procesa proizvodnje: od uzgajanja malina, brige o zasadima, preko branja, proizvodnje, pa do konačnog rezultata – Hladno Ceđene Maline.

Naš moto ,,Zdravlje u čaši“ predstavlja motivaciju ljudima za poboljšanje njihovog odnosa prema svom zdravlju, kao i jačanju svog imunog sistema. Uz sve benefite koje dobijaju, naši zadovoljni potrošači pre svega uživaju u zadovoljenju svojih čula, što garantuje samo jedno – vrhunski kvalitet našeg soka. Mi jednostavno samo cedimo voće. Zbog posebnosti koje ima svako ceđeno voće bez veštačkih dodataka, Hladno Ceđena Malina se može naći jedino u staklenoj ambalaži. Posebna tehnologija prerade i inovacije na našim jedinstvenim mašinama, zaslužni su za održanje svih svojstava i punog ukusa ovog voća i nakon ceđenja.

Tajna visokog kvaliteta našeg premium proizvoda leži u manufakturi i pomnom nadzoru naših stručnjaka na svakom segmentu proizvodnje.