KVALITETNA VINA ZA MANJE PARA: DNV WINES

DNV VINA su spoj kvalitetnih vina za manje para, vina za svačiji džep, ili kako bi naš narod opet rekao, „Više muzike za manje para“.

Veći deo vinoljubaca nema mogućnosti da pije dobra vina, jer je uglavnom kvalitet podrazumevan cenom. Veći kvalitet, veća cena, manji kvalitet, manja cena. Kako bi naš narod rekao „Koliko para, toliko muzike“. Nažalost, većina nema dovoljno para za „više muzike“. Pijemo ona vina za koja imamo pare. Mi smo odlučili da to promenimo.

Lisačka 21b, Beograd

+381 63 305 889

info [at] dnvwines.com

Websajt

Facebook

Info pult

DNV VINA su za svaku životnu priliku, da važne događaje u životu obeležimo dobrim i kvalitetnim vinima, bez mnogo para. Rođenja, svadbe, proslave, rođendane, punoletstva, uz lepu hranu, da obogatimo i dobrim vinima. Želimo, da se nijedan domaćin ne postidi pred svojim gostima kada na sto iznese DNV VINA , zbog toga što nije imao para da kupi zvučna vina. Kada probaju svi gosti će reći, vina su zaista dobra, nisu neki „krš“. 
Želimo da postanemo sastavni deo svake porodice i svih događaja koji zaslužuju da se obeleže uz zdravicu sa dobrim, a u ovom slučaju i ne skupim vinom. Želimo da vinsku kulturu vratimo na zasluženo mesto, kao deo opšte kulture i zato se naša vina pakuju u buteljke od 0,75lit. sa plutanim zatvaračem, kako bi se uživalo i u ceremoniji otvaranja i služenja vina.
Svesni činjenice da je tržište vina preplavljeno, DNV VINA će svoju prepoznatljivost postići vrlo brzo, pre svega kvalitetom jer su dobra vina za svačiji džep i što bi naš narod rekao, to su vina za koja se dobija, „Više muzike za manje para“.