OPREMANJE HOTELSKIH OBJEKATA: STIL

Stil je preduzeće specializovano za opremanje enterijera i eksterijera sa dugogodišnjim iskustvom u  opremanju restorana, kafića, hotela i privatnih rezidenija. Naš kreativan tim iz svog bogatog poslovnog iskustva vam nudi idejna rešenja u opremanju vaših objekata.

Krušedolska 1, Beograd

+381 (0) 11 24 41 820

milami@eunet.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Firma STIL D.O.O osnovana je 1990 godine u Beogradu i bavi se opremanjem stambenih i poslovnih prostora. Firma nudi koncept od ideje do realizacije, besplatne savete, izradu po meri i zahtevima Vašeg prostora.

Naša bogata kataloška ponuda materijala i mebl štofova renomiranih evropskih proizvodjača  DRAPILUX, JAB, RINNOVA, YEBANE, CHIVASO, CARLUCCI, CLARKE & CLARKE, PT, ELVIN, A HOUSE OF HAPINESS, D&D 

Pored toga u ponudi je i prateća pozamanterija, veliki izbor dekorativnih jastuka, prekrivača o dekorativnih tapeta koji u potpunosti prate svetski trend u opremanju enterijera, prilagodjeno Vašim zahtevima. 

Sistem garnišni predstavlja profesionalno postavljanje i vodjenje zavesa (ručno, kanapom, elektro motorom, sa i bez daljinskog upravljača) u varijantama aluminijum, mesing, hrom, kovano gvozđe.

Mobilni telefon: +381 60 34 46 635