PUNJAČI ZA ELEKTRIČNE AUTOMOBILE: ROAMING NETWORKS

Električni punjači za električna vozila, obezbedjuju mirniji i opuštenjiji boravak gostiju u Vašem hotelu. Hoteli sve češće ugrađuju električne punjače na svojim parkinzima i garažama i na taj način izlaze u susret gostima podižući kvalitet svojih usluga. Mnogi putnici planiraju svoja putovanja i zadržavanja baš na osnovu preciznih lokacija postavljenih punjača. Ove informacije su lako dostupne na web sajtovima, mobilnim aplikacijama koje koriste vlasinici električnih vozila.  

Izvor fotografija ABB, Schneider Electric i Siemens

Južni bulevar 10, Beograd

+ 381 64 890 73 44

predrag.vucinic [at] roamingnetworks.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Kompanija Roaming Networks je prepoznala potrebe tržišta i proširla portfolio svojih usluga novim ponudama iz oblasti e-mobilnosti. Pružamo kompletna rešenja za punjenje električnih vozila od kompaktnih, visoko kvalitetnih zidnih uređaja za AC punjenje, pouzdanih DC brzih punjača, do inovativnih sistema za punjenje električnih autobusa na zahtev klijenata.

Nudimo profesionalne usluge konsaltinga, projektovanja, implementacija, integracija i održavanja. Partneri smo sa vodećim globalnim proizvođačima opreme tako da klijentima garantujemo najviši stepen kvaliteta, dok prilikom implementacije stavljamo akcenat na specifičnosti i potrebe koje klijent, u zavisnosti iz koje industrije dolazi, zahteva.

Procena je da će u narednim godinama broj električnih vozila i  punjača u Evropi rapidno porasti. Hoteli, restorani i razne kompanije, sve češće ugrađuju električne punjače na svojim parkinzima i u garažama, i na taj način vode računa o poboljšanju kvaliteta života, uštedi troškova i zadovoljenju potreba svojih korisnika. Budite u toku i  informišite se. Naše kolege u kompaniji Roaming Networks su spremne da vam pruže sve potrebne informacije na temu električnog punjenja vozila.

Budite ispred svih.