HORECA KUHINJE: ICECOM

IceCom se bavi opremanjem profesionalnih HoReCa kuhinja. IceCom u svojoj ponudi ima veliki izbor šporeta, friteza, pasta kukera, kazana, roštilja, bain marie, kipera, za opremanje profesionalnih kuhinja restorana, hotela, picerija, fast food-a. 
Kod nas ćete pronaći funkcionalnu i efikasnu opremu, dizajniranu da garantuje visoke performanse, koja može da odgovori zahtevima bilo koje profesionalne kuhinje, od luksuznih restorana do kuhinja brze hrane.
 

Pere Velimirovića 2A, Beograd

+381 11 2662 668

office [at] icecom.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

IceCom d.o.o. od svog osnivanja nastoji da ponudi opremu visokog kvaliteta po pristupačnim cenama. Vođeni tim ciljem, sklopili smo ugovore o zastupništvu sa internacionalnim kompanijama koje zauzimaju liderske pozicije u proizvodnji profesionalne opreme za ugostiteljstvo. Najbolja garancija da ćemo našim kupcima u svakom trenutku isporučiti robu visokog kvaliteta je upravo poslovna reputacija ovih korporacija.


U svojoj ponudi imamo veliki izbor šporeta, friteza, pasta kukera, kazana, roštilja, bain marie, kipera, konvektomata, frižidera, zamrzivača, šok komora, vitrina, ledomata, rashladnih pultova, neutralnih elemenata, kao i malih i pomoćnih aparata za opremanje profesionalnih kuhinja restorana, hotela, picerija, fast food-a, pekara. Kod nas ćete pronaći funkcionalnu i efikasnu opremu, dizajniranu da garantuje visoke performanse, koja može da odgovori zahtevima bilo koje profesionalne kuhinje, od luksuznih restorana do kuhinja brze hrane.


Svim svojim kupcima pružamo obuku za rukovanje i održavanje opreme. Obezbeđujemo servis i održavanje opreme, kako u garantnom roku, tako i nakon toga. 
Poseban segment IceCom-a bavi se projektovanjem kuhinjskih tehnologija za restorane i hotele, uključujući gasnu, elektro i vodovodnu instalaciju. Projekti su prilagođeni nameni i raspoloživom prostoru u objektu, ponudi hrane koja se priprema i zahtevima kupaca u pogledu cene i funkcionalnosti.
Sa željom da svoj razvoj i napredak baziramo isključivo na zasluženom poverenju naših klijenata, nastavićemo da budemo u službi savremenog ugostiteljstva, poštujući načelo da samo profesionalni pristup može doneti uspeh na duge staze.


Sigurni smo da u našem asortimanu možete pronaći proizvode koji će unaprediti i osnažiti Vaš biznis.