OPREMA ZA UGOSTITELJSTVO: CITY CO

Prodaja ugostiteljske opreme za pekare, kafiće, poslastičarnice, picerije, restorane, hotele i prodavnice. Klijentima uz kupovinu nudimo savetovanje, tehničku podršku, obuku kao i garanciju i servis.

Vladimira Gaćinovića 2b, Beograd

+381 11 367 20 59

cityco [at] sbb.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

CITY CO“ d.o.o., je firma osnovana u Beogradu 1990.god, sa dugogodišnjom tradicijom uspešne saradnje sa velikim brojem inostranih kompanija koje su lideri u svojoj oblasti poslovanja kada je u pitanju proizvodnja profesionalne opreme za restorane, pekare, picerije, poslastičarnice,ketering, fast food restorane, hotele i druge objekte.Kompanije kao što su UNOX, DIHR, SIRMAN, SIMAG, SIGMA, PIZZAGROUP, TECFRIGO, TECNODOM, NORDINOX, VEMA, FRIUL CO.MONOLITH, CASTA i druge koje su zastupljene u svim delovima sveta, su nam poklonile svoje poverenje da ćemo ih u regionu i na tržištu Srbije prezentovati na najbolji mogući način, što su i njihovi proizvodi pokazali da zaslužuju.

Naša zalaganja ne zaustavljaju se samo na trudu da pozicioniramo našu firmu „CITY CO“ i naše inostrane saradnike kao vodeće kompanije na našem tržištu, već je naš cilj da klijente koji se odluče za kupovinu kod nas ispratimo u svakom pogledu kroz savetovanja, tehničku podršku, obuku, garancije, obezbedjen servis. Zato se možemo pohvaliti da su se mnogi naši klijenti razvijali zajedno sa nama stvorivši odnos pun poverenja koji će sigurno trajati dok i naše kompanije postoje.