PUŠNICE ZA UGOSTITELJE: PUŠNICA

Univerzalne pušnice za ugostitelje. Više hiljada prodatih pušnica ekskluzivnim hotelima, restoranima i domaćinstvima su naša potvrda da znamo koji je uređaj potreban i Vama.
Ako želite dimljeno meso, domaćinski odimljene i osušene proizvode Vaše je samo da obezbedite meso, ribu, ... mi Vam šaljemo sve ostalo.

Milana Mijalkovica bb, Jagodina

+381 61 143 66 99

pusnicadomacin [at] gmail.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Iskustvo koje smo stekli godinama dimeći i sušeći sve vrste mesa, ribe, piletine, pretočili smo u jedinstveni uređaj. Nazvali smo ga Domaćin jer je takav i naš odnos u poslu i odnosu sa drugima. Uređaj Domaćin ima sve ono što je optimalno dovoljno za prvoklasno dimljenje i sušenje proizvoda na osnovu iskustva I naših starih tradicionalnih vrednosti. Uređaj je napravljen tako da sa njim mogu rukovati i početnici i iskusni kulinari. Upravo zato imamo i dva tipa uređaja u ponudi. Osnovna verzija ima jedan grejač dok druga verzija ima u sebi i turbo dodatni grejač za ekspresno dimljenje sa nezavisnim prekidačem. Za razliku od drugih skupih uređaja iz uvoza njegova cena je u skladu sa našim domaćim vrednostima.Uređaj Domaćin je nastao kao spoj tradicionalnog iskustva u spremanju dimljenog i sušenog mesa. Princip rada je iskorišćena toplotna snaga grejača i sagorevanja čiste bukove piljevine koji proizvodi kvalitetan čist dim. Svim našim kupcima obezbeđena je domaća prosušena bukovu piljevinu u količinama po želji. Garantujemo Vam da će Vas uređaj dugo služiti a da će gotovi proizvodi biti baš onakvi kakve ste i želeli baš DOMAĆINSKI.