PUNJAČI ZA ELEKTRIČNA VOZILA: ROAMING NETWORKS

Punjači za vozila na električni pogon za HoReCa objekte pružiće  gostima mogućnost da u potpunosti uživaju u vašoj ponudi, dok čekaju da njihovo vozilo bude spremno za nastavak putovanja. Vašim gostima, među prvima obezbedite, pouzdano električno punjenje vozila. Budite u prednosti u odnosu na konkurenciju!

Izvor fotografija:  ABB, Schneider Electric i Siemens

Južni bulevar 10, Beograd

+ 381 64 890 73 44

predrag.vucinic [at] roamingnetworks.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Kompanija Roaming Networks je prepoznala potrebe tržišta i proširla portfolio svojih usluga novim ponudama iz oblasti e-mobilnosti. Pružamo kompletna rešenja za punjenje električnih vozila od kompaktnih, visoko kvalitetnih zidnih uređaja za AC punjenje, pouzdanih DC brzih punjača, do inovativnih sistema za punjenje električnih autobusa na zahtev klijenata.

Nudimo profesionalne usluge konsaltinga, projektovanja, implementacija, integracija i održavanja. Partneri smo sa vodećim globalnim proizvođačima opreme tako da klijentima garantujemo najviši stepen kvaliteta, dok prilikom implementacije stavljamo akcenat na specifičnosti i potrebe koje klijent, u zavisnosti iz koje industrije dolazi, zahteva.

Procena je da će u narednim godinama broj električnih vozila i  punjača u Evropi rapidno porasti. Hoteli, restorani i razne kompanije, sve češće ugrađuju električne punjače na svojim parkinzima i u garažama, i na taj način vode računa o poboljšanju kvaliteta života, uštedi troškova i zadovoljenju potreba svojih korisnika. Budite u toku i  informišite se. Naše kolege u kompaniji Roaming Networks su spremne da vam pruže sve potrebne informacije na temu električnog punjenja vozila.

Budite ispred svih.