OPREMANJE PEKARA: N & G BAKERY

Veleprodaja mašina i uređaja za pekarsku, poslastičarsku i ugostiteljsku industriju "N&GBakery" bavi se uvozom, remontom i prodajom polovne i nove opreme i mašina. Poslovanje se vrši kako u Srbiji, tako i u susednim zemljama kao što su: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Makedonija, Rumunija, Mađarska pa i Italija.

Nemanjina ul. 1, Šabac

+381 15 395 361

info [at] ngbakery.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

U toku dugogodišnjeg poslovanja uloženo je mnogo napora i truda.Težili smo ka tome da popravke budu kvalitetne zarad zadovoljstva naših kupaca. Potvrda ovoga je dužina našeg postojanja i lista zadovoljnih mušterija, kao i njihova dalja preporuka drugima u ovoj industriji.
Danas raspolažemo raznovrsnom pekarskom, ali i ugostiteljskom i poslastičarskom opremom. koja je pogodna i za najzahtevnije pekare, poslastičare i ugostitelje. Imamo veliki izbor miksera, peći, delilica, okruglitelja, komora za fermentaciju, formatizera testa, laminatora, aparata za sladoled i još mnogo toga.
Posedujemo i mnoštvo neremontovanih mašina, kao i opreme i rezervnih delova za njih. Sve mašine su različitih kapaciteta i u skladu sa potrebama kupaca.
Naša kompanija se nalazi na oko 7km od centra Šapca, u mestu Gornja Vranjska gde imamo i izložbeni proctor na površini od 1100m². Od proleća 2018. godine kupci mogu doći i pogledati veliki broj najnovijih modela mašina za pekarsku, poslastičarsku iugostiteljsku industriju u našem novom izložbenom salonu.

Kontakt telefoni:
+381 64 20 57 405
+381 64 339 87 02
+381 65 395 36 10