SLADOLEDI ZA UGOSTITELJSTVO: KUGLA GELATI PERFETTI

Kugla Gelati Perfetti bavi se proizvodnjom italijanskog sladoleda za restorane i hotele, kao i uvozom i prodajom sirovina za proizvodnju sladoleda i rashladne opreme za ugostitelje i hotelijere. Svojim klijentima smo obezbedili zaokruženu ponudu, od najkvalitetnijeg italijasnkog sladoleda, preko kvalitetnih mašina za proizvodnju sladoleda, do najmodernije rashladne opreme za skladištenje i izlaganje sladoleda.

Vuka Karadžića 14a, Jagodina

+381 62 287 233

kuglagelatiperfetti (at) gmail.com

Websajt

Instagram

Info pult

Osnovani smo u Jagodini, kako bi upotpunili ponudu u našim pekarama "Panini Perfetto". Želeći da svojim komšijama ponudimo najkvalitetniji italijanski sladoled, krenuli smo sa uvozom sirovina za proizvodnju sladoleda kompanije "Leagel" iz San Marina, kao i mašina za proizvodnju i rashladne opreme brenda "ICETECH" kompanije "Frigogelo" iz Bergama

Kako se dobar glas brzo širi, kvalitet našeg sladoleda dobio je potvrdu ljubitelja ove poslastice, a sa tim i dosta zainteresovanih ugostitelja za naš proizvod. Postajemo generalni uvoznik sirovina za proizvodnju sladoleda kompanije "Leagel" kao i generalni zastupnik prodaje mašina za proizvodnju sladoleda i rashladne opreme kompanije "Frigogelo".

Pored toga, tu smo da podelimo iskustva, pružimo savete i usmerimo na pravi put, kako bi ljubitelji poslastica imali prilike da probaju naš sladoled i osete duh Italije.

U ponudi imamo i sirovine za veganski i sladoled sa stevijom za dijabeticare. Sve sirovine su bez glutena.

Kugla Gelati Perfetti, najkvalitetniji italijanski sladoled.