UGOSTITELJSKE UNIFORME: LIVING UNIFORMS

Sve za opušteniji rad i istovremeno stvaranje unikatnog vizualnog identiteta.
Firma Living Uniforms ekskluzivni je dobavljač renomiranih svetskih brandova za balkansko područje, a poseduje svoj pogon za šivenje po meri i želji klijenata. Sve usluge na istom su mestu – od izbora artikla do finalnog detalja poput vezenja ili digitalne štampe.
Širok asortiman obuhvata celi HoReCa sektor, medicinski i farmaceutski sektor, koorporativnu i casual radnu odeću i obuću, zaštitnu odeću i obuću te dodatni tekstil (stolnjaci, nadstolnjaci, ubrusi, ogrtači…).
Osim velikog izbora, bitno je naglasiti raspon cena – Living Uniforms nudi kvalitetu za razne budžete. 

Gospočak 1, Zagreb

+385 91 5163190

monika [at] livinguniforms.hr

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Ideja ovog koncepta firme rodila se 2009. godine, kada je i pokrenuta u Hrvatskoj. Proizvod za proizvodom i usluga za uslugom, dovode do sve opširnijeg poslovanja, na zadovoljstvo mnogobrojnih klijenata. Osim radne odeće i obuće, firma nudi uslugu svih oblasti marketinga i web dizajna, što je mnogo bitno za odličan branding klijenta kao pojedinca ili kao firme.
Neke od najpoznatijih referenci Living Uniformsa su RTL, Masterchef, Pelegrini i Chefs Stage, Porto Montenegro, Noel i Sokače.
Sve dodatne informacije možete zatražiti direktno kod direktorke Monike ili menadžerice Kristine. Iako mlade, mnogo su preduzetne i uvek voljne pomoći.

Mobilni +381 63 803 4644
kristina [at] livinguniforms.hr