HIGIJENSKE MARAMICE ZA UGOSTITELJSTVO: MAGIČNE MARAMICE

Magična maramica je inovativan i veoma praktičan proizvod koji se koristi u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Magična maramica i se nalazi unutar plastičnog okruglog kućišta prečnika 4 centimetra.
Pakovanje magične maramice sadrži suvu maramicu veličine 25,4 cm X 26,6 cm i tečnost u svojoj posudi koju aktivirate pritiskom prsta u sredinu pakovanja nakon čega izlazi vlažna maramica. Maramice i tečnost su u potpunosti u skladu sa higijenskim standardima i ne sadrže nikakve aditive. Maramica je spremna za upotrebu 4 sekunde nakon aktiviranja.

Mihajla Milovanovića 55/10, Mladenovac

+381 65 3227 255

magicnemaramice [at] gmail.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult


S marketinške tačke gledišta, stvaranje brenda tj. brendiranje restorana, hotela, servisa, kompanije je osnov svakog uspeha.
Uspeh u poslovanju nikada nije slučajan već je rezultat truda, rada, vremena, kreativnosti i drugih faktora koji su planski i sistemski ulagani u njega.

Mi Vam pored kvaliteta i atraktivnosti naših magičnih maramica nudimo i uslugu brendiranja, tj. da vaša reklama (grafički logo, kontakt podaci, željeni natpis) bude na ambalaži magičnih maramica.

Time će vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen u svesti vašeg gosta, klijenta, potrošača...

Tu smo da dizajniramo i pripremimo za štampu vašu reklamu.

Uspešan biznis je mozaik koji treba da sastavite od mnogo fragmenata, magične maramice su zasigurno jedan od tih fragmenata potrebnih da bi se videla konačna slika uspeha.