UGOSTITELJSKI AMBALAŽNI PROGRAM: NUKLEUS

Nukleus Beograd je jedini zvanični AKSET PARTNER u Srbiji.
Bavimo se uvozom svih vrsta ambalažnih proizvoda iz Turske. 
Našim klijentima nudimo usluge dizajna, proizvodnje i snabdevanja sa više od 20 godina iskustva i kvalifikovanog osoblja. Više volimo da pružamo ekskluzivne usluge na našem ograničenom portfoliu kupaca. Radimo sa našim kupcima stvarajući poseban tim i radne grupe. Poštovanje, poverenje i integritet bez ugrožavanja naših principa, našeg poslovanja, pokušavamo da svaku klijentsku privilegiju pružimo u našoj "inhouse dedicated" usluzi. Više volimo korist naših kupaca.
 

Maksima Gorkog 101, Beograd

+381 11 403 87 96

info [at] nucleus.org.rs

Info pult

Pošto smo svesni svojih odgovornosti, uvek razvijamo naše proizvode kako bismo maksimalno zadovoljili naše kupace.
Počeli smo u plastičnoj industriji proizvodnjom PET preforma u Gaziantepu 1998. godine. Naš godišnji kapacitet je dostigao 72.000 tona materijala sa novim proizvodnim pogonom koji smo izgradili u Jordanu 2010. godine.
SUNPET će održati svoj razvoj kroz pristup usmeren prema korisnicima i njihovu uspehu u sektoru koji su izneli od dana osnivanja.
SUNPET Inc. je postigao da ne daje nikakvu koncesiju od kvaliteta kao svoj princip, dostigao je dnevne kapacitete od 9.000.000 komada u fabrici u Gaziantepu i 3.000.000 komada u fabrici u Jordanu. Tehnologije HUSKI i NETSTAL predizborne mašine koriste kompanije koje se nalaze na vodećoj poziciji u ovoj proizvodnji u svetu. Sertifikati ISO 9001, ISO 22000 i TSE Kualiti koji su međunarodne akreditacije u rukama, SUNPET je stavio vrhunski servisni pristup svojim klijentima sa varijacijom proizvoda, stabilnom kvalitetnom obaveštenjom i prednostima servisiranja.