OPREMA ZA HORECA SEKTOR: MONI

Moni se bavi distribucijom sitnog inventara renomiranih brendova Fine Dine, Barmatic, AmerBox  za ugostiteljske i hotelske objekte. Firma MONI nudi visoku kvalitetnu opremu za ugostiteljstvo. 

Savski nasip 7, Beograd

+381 64 944 12 00

milijana.nogostic [at] moni.rs

Websajt

Instagram

Info pult

Fine Dine je proizvođač porcelana i ugostiteljske opreme iz Poljske, kome su poverenje ukazali mnogi vlasnici hotela, restorana i barova širom sveta.

Prbor za jelo potpisan logotipom „FINE DINE“ najvišeg je kvaliteta u svetu. Lagan, vrlo izdržljiv i jedinstvenog dizajna, za njihovu proizvodnju korišćen je najkvalitetniji nemački hrom-nikl čelik 18/10.

Barmatic će zadovoljiti potrebe barmena sa pravom strašću, unaprediti veštine pravih profesionalaca i pomoći manje iskusnim zaposlenima.

Novinu na našem tržištu predstavljaju proizvodi firme AmerBox koja nudi pametna rešenja iz oblasti keteringa.

Stakleni program nudimo od firme poznatog italijanskog proizvođača Bormioli Rocco, koji na italijanski način donosi umetnost celom svetu kroz inovativne proizvode, uvek u skladu sa modnim trendovima.

U širokoj ponudi proizvoda iz našeg prodajnog programa možete pronaći sve što je jednom ugostitelju potrebno, atraktivnog izgleda i vrhunskog kvaliteta.

Naš izložbeni salon se nalazi u Beogradu, ulica Savski nasip br. 7.