Domaći ljuti sos Robin Hot na srpskom tržištu

  • 29.01.2019
  • TRENDOVI
Domaći ljuti sos Robin Hot na srpskom tržištu

Priča o sosu Robin Hot počela je na farmi Jarkovič uz domaći ljuti sos.
 

Na farmi Jarković razvili smo i usavršili recept sa velikim zadovoljstvom i ljubavlju kroz godine praveći ljute soseve.


Svi sastojci koji se koriste za pripremu domaćeg pečenog sosa Robin Hot su prirodni, jer nam je cilj proizvodnja zdrave i kvalitetne hrane.

Glavni sastojci se uzgajaju na farmi Jarkovič prema principima čoveka i ekološki prihvatljive proizvodnje.

Sos se pravi isključivo od prirodnih sastojaka, priprema se na bazi čilija i paprike i ne sadrži veštačke aditive, konzervanse ili boje.
 

Sos je 100% prirodni.


Naša ponuda je sačinjena od više vrsta soseva:
 

Robin Hot Original je ljuti sos izrađen prema posebnom domaćem receptu od retkih vrsta čili papričica, koje se pažljivo biraju na našoj farmi.

Robin Hot Classic je potpuno prirodan sos bez veštačkih aditiva, konzervansa i boje. Napravljen je po posebnom domaćem receptu od retkih vrsta čili papričica. Papričice se pažljivo uzgajaju na farmi po svim normama ekološke proizvodnje. Bogat i prirodan ukus ostavlja nezaboravan utisak i predstavlja izuzetan dodatak svim jelima, zahvaljujući posebnoj recepturi.


Robin Extra Hot je sos pripremljen od varijacije retkih čili papričica i po specijalnom domaćem receptu. Neizbežan je dodatak jelu, 100% prirodan, bez veštačkih dodataka.

Robin Hot Extra je extra ljuti sos namenjen pravim ljubiteljima ljutog jer njegova ljutina je izraženija. Izrađen je po posebnom domaćem receptu od retkih vrsta papričica. Sastoji se pažljivo uzgajaju na našoj farmi prema principima ekološke proizvodnje.
Sos je potpuno prirodan jer ne sadrži veštačke aditive, konzervanse i boje.


Robin Hot Green lagano ljuti sos pravi se po posebnom domaćem receptu od feferone i jalapeno papričica. Svežinom i jedinstvenim ukusom obogaćuje ukus hrane.

Lagano ljuti Robin Hot Green sos koristi se u širokoj lepezi vrsta hrane.
Napravljen je po posebnom domaćem receptu od feferona i jalapeno papričica, 100% prirodan i bez veštačkih dodataka.
Svojom svežinom i vrlo jedinstvenim ukusom obogaćuje svaki obrok.