Doživite Cooking Live uz Rational Self Cooking Center uživo

  • 26.02.2018
  • TRENDOVI
Doživite Cooking Live uz Rational Self Cooking Center uživo

Preduzeće Gastpro d.o.o. osnovano je sa ciljem da na tržištu Republike Srbije implementira tehnološki savremenu profesionalnu ugostiteljsku opremu. Proizvodni kapaciteti koji imaju za cilj preradu, obradu namirnica i jela, proizvodnju hrane kao poluproizvoda ili krajnjeg proizvoda su naši korisnici. Organizacija i pristup tržištu bazirana je na dugogodišnjem iskustvu preduzeća Slorational d.o.o i kompanija Rational, Irinox i Frima. Generalno zastupstvo i servis ovih renomiranih svetskih kompanija je povereno preduzeću Gastpro d.o.o., koje je osposobljeno i opremljeno da odgovori potrebama korisnika i zahtevima brendova koje zastupa.

Rational SelfCookingCenter® je jedinstven uređaj na svetu , oslobađa Vas svakodnevne rutine u kuhinji i daje vam vremena za detalje.

• Vreme za kreativnost u sastavljanju menija
• Vreme za kupovinu namirnica
• Vreme za kompletnu prezentaciju
• Vreme za kreativnost prilikom aranžiranja hrane

Doživite Cooking Live uz Rational Self Cooking Center uživo na predstojećem beogradskom sajmu ugostiteljske opreme u periodu od 22-25 februara 2018 godine, u hali 2B, štand Gastpro RATIONAL.

 Direktnim učešćem u procesima pripreme jela i obrade namirnica imaćete potpuno jasnu sliku u kojim segmentima Vašeg proizvodnog sistema možete poboljšati produktivnost, kvalitet ili uspostaviti uštedu. Team cooking live prezentacije preduzeće Gastpro prvenstveno radi za Vas. Osnovni zadatak je praktična prezentacija opreme i Vaše učešće u prezentaciji. U idealnim uslovima prikazaćemo pripremu raznovrsnih jela po našim iskustvima ali i Vašim željama.

Dođite i uverite se zašto smo najbolji!

Više o preduzeću Gastpro možete pogleati na sledećem linku:

termicka-oprema-gastpro