Es System K Balkan dobitnik nagrade za dizajn RED DOT AWARD 2018

  • 10.04.2018
  • TRENDOVI
Es System K Balkan dobitnik nagrade za dizajn RED DOT AWARD 2018

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom Vas obaveštavamo da je Es System K Balkan dobitnik najvažnije nagrade u svetu industrijskog dizajna - RED DOT AWARD 2018 za vitrinu za sladolede INSÙ.

 

Šta je RED DOT AVARD?

 

Nagradu dodeljuje Design Zentrum Nordrhein Westfalen od 1955. godine u Essenu, Nemačka. Prepoznat je kao najprestižnija nagrada u industrijskom dizajnu. Pobednički proizvodi su predstavljeni u RED DOT Dizajnerskom Muzeju u prostorijama istorijskog industrijskog kompleksa Zollverein, koji se nalazi na listi UNESCO-a.

RED DOT Winner Label

RED DOT NAGRADA nije samo sinonim dobro dizajniranih proizvoda. Žiri ocenjuje i brojne funkcionalne i ergonomske karakteristike, analize za proboj i inovativna rešenja. Od jula 2018 INSÙ u će biti predstavljen u RED DOT MUZEJU u Essenu na izložbi koja će trajati godinu dana. Pobednički projekti takođe će biti objavljeni na sajtu (www.red-dot.de) i u godišnjem izdanju albuma, prestižnom vodiču za trendove za tekuću godinu.

INSÙ vitrina za sladolede

INSÙ je uredjaj kreiran kao inovacija i dizajnersko savršenstvo koji daje odgovor na pitanje: Kako na novi način izložiti sladolede? Zahvaljući ideji vlasnika kompanije ES SYSTEM K g-dina Andreja Konsora i g-dje Rossane Luchetta (R Design Studio Ancona) danas u ponudi imamo ovaj  jedinstven uredjaj za sladolede.
 
INSÙ vitrina za sladolede, približava se kupcu i nudi mu novu tačku gledanja na ovu slatku poslasticu. Biti bliži kupcu i iznenaditi ga promenom tačke gledišta nameće se kao ideja ovog uredjaja. INSÙ optimizuje prostor i stvara više vizuelne komunikacije sa krajnjim korisnikom. On pruža vrhunsku percepciju sladoleda čak i iz daleka.
 
Otvaranjem pojedinačnih fioka sladoleda – činimo ga urednim, nema mešanja medjusobnih mirisa, nema konstantnih “mešanja temperatura” kao u standardnim uredjajima. Sladoled je savršeno očuvan unutar uredjaja, čime se održava vrhunski kvalitet sladoleda.
 
Dužina uredjaja od 1,20m omogućava nam 12 različitih ukusa u jako malom prostoru, te samim tim odmah prilikom ulaska u bilo koji ugostiteljski objekat se nameće kao obavezna zakuska na kraju ukusnog obroka, uz kaficu, kolač ili jednostavno uživanje u sladoledu.
 
Mogućnost integracija sa ostatkom nameštaja/šanka, vertikalna vidljivost, jednostavan sistem servisiranja i održavanja, sistem uštede energije, napredan sistem statičkog hladjenja sladoleda, dupla kaljena stakla sa sito štampom, led rasvjeta za sve ukuse sladoleda, sigurnosni sistem za otvaranje prednjeg stakla pomoću gasnih klipova – samo su neke savršene karakteristike ovog uredjaja.
 
Kontaktirajte nas u koliko želite da INSÙ ukrasi neki od Vaših ugostiteljskih objekata ili hotela.


Prilozi