Festival Kuhinje sveta Beograd

  • 15.01.2019
  • TRENDOVI
Festival Kuhinje sveta Beograd

Pozivamo vas da nam se pridružite na festivalu “Kuhinje sveta” koji će se održati 9 -10.3.2019. godine u KOMBANK DVORANI (Dečanska 14) od 10.00 do 18 časova da pokažete svoje proizvode i usluge i ponudu.

"Kuhinje sveta" jedinstveni je festival nacionalnih kuhinja, hrane i opreme za pripremu i serviranje namirnica. Na jednom mestu možete videti međunarodne kompanije, ambasade, proizvođače posuđa vrhunskog kvaliteta i ekskluzivne opreme za pripremu i serviranje hrane, njihova nacionalna jela, proizvode, namirnice i brendove.

Divno bi bilo da posetioci i potencijalni saradnici vide i vaše proizvode, da čuju više o vama i vašoj kompaniji i osete ukus vaših namirnica i dobar kvalitet vaše opreme za kuhinju, zar ne? Festival “Kuhinje sveta” je festival koji promoviše vas, vaše proizvode i usluge! To je festival o kojem se govori i piše u medijima, na društveni mrežama jer promoviše raznovrsne ukuse iz celog sveta!

Izaberite svoju dozu dobrog ukusa i pridružite nam se drugog vikenda u martu 2019. godine na festivalu “Kuhinje sveta”.

Na našem sajtu www.kuhinjesveta.com možete videti fotografije s prethodnog festivala i goste, a tu je i video gde možete čuti i komentare učesnika.


Prilozi