Logo Vaše firme na reljefu u šećeru

  • 16.06.2020
  • TRENDOVI
Logo Vaše firme na reljefu u šećeru

Na našem tržištu pojavio se jedan izuzetan, unikatan proizvod u celom svetu.
To nije proizvod od koga zavisi život, ali je svakako nešto što nam život ulepšava.
Kaže se da "sitnice zivot znače", a ovaj proizvod je bas to.

Zapravo dok sedimo u svom omiljenom kafiću (restoranu) i ritualno ispijamo svoju omiljenu kafu pored šoljice ćete ugledati predivan šecer, zapravo mali dukat, na kome je veštom rukom umetnika iscrtan reljef vašeg omiljenog mesta u kome provodite vreme.

Jedinstveno zar ne ?

Imamo zadovoljstvo da Vam predstavimo najoriginalniji reklamni proizvod, a ujedno i koristan ugostiteljski šećer, koji se poslužuje uz šoljicu kafe, a namenjen je za sektor hotelijerstva i ugostiteljstva. Ono što dodatno dobijate uz šećer je i mogućnost da plasirate svoj brend (logotip) na proizvodu. Time Vaš šećer postaje jedinstvena reklama za Vaš ugostiteljski objekat.

Čitav tim stručnjaka iz raznih oblasti je radio nekoliko godina da bi uspešno realizovao ovaj proizvod. Umesto da šećer pakujemo u kesice došli smo na ideju da sam proizvod (šećer) bude Vaša reklama, zapravo reklama na samom proizvodu, a ne na ambalaži.


Pri kupovini reklamnih šećerića celokupan iznos fakture se knjiži u trošak firme jer je to “reklamni materijal” (obzirom da je na njemu logo Vaše firme).

Šećerici su oblika kovanog novčića napravljenih od 100% šećera sa težinom od 4 grama, prečnika 34mm i visine 5mm. Sa prednje i zadnje strane šećerića prisutan je reljef koji može biti u dve ili tri dimenzije (2D ili 3D) za zahtevnije logotipe sa ispupčenim i udubljenim reljefom i sa preklopima. Dostigli smo preciznost novčića što se tiče reljefa.

Reklamne šećeriće proizvodimo u dve varijante:

⁃ belog šećera domaćeg porekla (šećerne repe), koji po kvalitetu zauzima visoko mesto na svetskim berzama. Taj šećerić moze biti sa belinom snega ili nijanse boje slonove kosti koji je bolje vidljivosti reljefa, a što se postiže posebnom tehnikom kristalizacije.

⁃ ORGANSKOG šećera u četiri variante (Braon boja):
Šećer od šećerne trske Demerara
Šećer od šećerne trske Muscovado
Šećer kokosovog cveta
Šećer palminog cveta

Pomenuli smo da su reklamni šećerići proizvedeni od 100% šećera bez ikakvih dodataka. Dobijeni su kao rezultat tehnologije kristalizacije koja traje minimum 72h. Tako kristalizovani šećerići imaju izgled i čvrstinu kao da su od keramike. Oni su i vodootporni, ne upijaju vlagu prostorije, dakle, vlaga u prostoriji ne utiče na izgled i svojstva proizvoda.

Rok upotrebe ili rok trajanja proizvoda je NEOGRANIČEN.

Više o reljefnim šećerićima možete saznati na ovom linku:

https://www.ugostiteljstvo.com/reklamni-proizvodi/reklamni-ugostiteljski-secer-kanela