NOVEMBAR VINO FEST 1 i 2 Novembar Hotel Zira Beograd

  • 14.10.2019
  • TRENDOVI
NOVEMBAR VINO FEST 1 i 2 Novembar Hotel Zira Beograd

Umrežavanje vinara, proizvođača rakije, gastro sektora, distributera, razvijanje e-trgovine su cilj Novembar Vino Fest-a koji će biti održan u Beogradu 1. i 2. novembra 2019.

4ti NOVEMBAR VINO FEST očekuje učešće preko 120 izlagača iz Srbije, regiona i inostranstva. Imaćemo dva sajma u jednom - uz festival vina predstaviće se BALKAN RAKIJA FEST. Gastronomija će upotpuniti Vaše hedonističko iskustvo na Novembar Vino Fest-u.

Sve industrije koje se nalaze u ovim proizvodnim i prodajnim ciklusima su dobrodošle.

Takođe, nastavljamo sa objedinjenom ponudom regiona i zemalja učesnica i očekujemo i prisustvo privatnih i državnih turističkih organizacija. Jačaju se veze, produbljuje saradnja vinara  u prisustvu vinara svih zemalja regiona. Ove godine ovu praksu ćemo nastaviti i sa proizvođačima rakija i gastro sektorom. Festival će omogužiti proizvođačima pristup svim neophodnim institucijama, kompanijama i ekspertima, koji mogu da unaprede njihovu proizvodnju i obezbede bolji plasman njihovih proizvoda.

Cilj Novembar Vino Fest-a je ostao isti, a to je da se postignu standardi zemalja sa razvijenim tržištem vina i postave najviši standardi u regionu. Sa Balkan Rakija Fest-om se okreće nova stranica u nastojanju da se podigne nivo tržišta rakija. Gastro sekcija zaslužuje istu pažnju i mišljenja smo da ćemo pokrenuti pozitivne stvari u ovom sektoru kao što je to bio slučaj sa rezultatima prošlogodišnjeg sajma. Novina za vinare, od prethodne godine, se nastavlja, a to je mogućnost da se predstave on-line na sajtu i platformi u toku trajanja samoga sajma.

Predstavnici HoReCa sektora, velikih sistema, uvoznika i distributera su takođe učesnici sajma o kojima će se voditi dodatna pažnja u smislu animiranja i aktivnog učestvovanja, kako bi na što bolji način ostvarili poslovnu komunikaciju sa izlagačima.

Ovako velika ponuda i odnos ka izlagačima i posetiocima sajma čini Novembar Vino Fest jednim od festivala sa jasnim opredeljenjem da bude najbolji.

Uz promociju vina, rakije i gastronomskih specijaliteta, na NVF predstavljamo turističku ponudu učesnika festivala. 

HoReCa sektor biće uključen u posebnu promotivnu aktivnost, gde je već ostvarena "tradicionalna" saradnja.

Prijave na: https://www.novembarvinofest.com/prijava/

Vidimo se. Dobrodošli